Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

7 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy

Joni Niemi-Korpi vuokrasi automaalaamolleen toimitilat Teollisuuskylän Pajatieltä.
– Olen erikoistunut märkämaalaukseen. Se on yritykseni vahvuus ja myyntivaltti, Niemi-Korpi sanoo.
Linkki juttuun
https://www.nivalanteollisuuskyla.fi/fi/yrittajaura-innostaa/
Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy

ELME Studioon rakennetaan näytteiden valmistuslaboratorion puhdastila hitsattujen teräsnäytteiden hiomista ja kiillottamista varten. Tilassa käsitellään niin perinteisin menetelmin hitsattuja terässaumoja kuin metallin 3D-tulostimella valmistettuja kappaleita.
Tila tulee tarpeeseen ja käsitellyn tuotteen puhtauden varmistamiseksi. Työ onnistuu vain täysin hiukkasvapaassa ympäristössä. Toisaalta tutkittavien näytteiden määrä lisääntyy. Kerttu Saalasti Instituutin tutkijaryhmän metallin hitsausnäytteiden tutkiminen keskitetään uuteen tilaan. Laboratorion 26 neliön puhdastilan piirustukset on tehnyt KSI:n projekti-insinööri Mika Puirava.
Yläosaan tulee vierailuja varten toimistotila. Alakerrassa on näytteiden kuvaustila. Puhdastilaan tulee tuotantolaitteisto: näytteen kiillotuslaitteet, näytesahat, näytenapin valmistuskone ja vetokaapit.
Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy

Nivalan Kuitu tuo parhaillaan vetovoimaa teollisuuskylän yrityksille valokuidulla. Runkoverkon kaivu-urakan ensimmäinen viikko on takana, ja valokuitua on maassa reilut kilometri. Teollisuuskylään kuitua tulee yhteensä kuusi kilometriä. Yrityksiin kuitua vedetään jo ensi viikolla. Urakka kestää marraskuun puoliväliin saakka. Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa