KURUNPUHTO 4KOTKA NETTI 1630x630
CQ8A3460
Isompi visio
10B58-121
kurunpuhto_kotka_1630x630px
nitek5250ter_300ppi
kotka
04_Schutzgas_01
01

Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! >>

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

2 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Pohjois-Pohjanmaan maakuntajohtaja Pauli Harju ja vt. maakuntajohtaja Markus Erkkilä vierailivat Nivalassa torstaina 26.1.Nivalan kaupungin isännöimään tilaisuuteen osallistuivat Teknologiakeskus Nitekissä Nivalan kaupunginjohtaja Päivi Karikumpu, tekninen johtaja Ville Repo ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Vuolteenaho, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtaja Matti Muhos ja kehityspäällikkö, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eija-Riitta Niinikoski, NIHAK ry:n toimitusjohtaja Toni Krankkala ja Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimitusjohtaja Harri Poranen.Paikkakunnan ajankohtaisten asioiden ja tuoreimpien kuulumisten lisäksi tapaamisessa pohdittiin erilaisia alueellisia kehitysnäkymiä ja keskusteltiin EU:n ohjelmakauden uusista rahoitusmahdollisuuksista.Palaverin jälkeen oli vuorossa yritysvierailut.Kurunpuhdosta NTcab Oy:lle valmistuvan teollisuushallin rakennustyömaalta matka jatkui metallialan yritys Pro Estore Oy:öön, jonka toimintaan tutustuttiin toimitusjohtaja Tommi Löytynojan johdolla. Best Glass Oy:ssä operatiivinen johtaja Teemu Ohtamaa esitteli Pohjois-Euroopan nykyaikaisimman eristyslasitehtaan toimintaa.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

5 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Kurunpuhtoon rakennetaan aurinkopuisto. Tavoitteena on, että ensi vuonna Vierikankaantien läheisyydessä 10 000 kaksipuoleista aurinkopaneelia tuottaa Vierienergiaa lähialueen yrityksille.https://nivalanteollisuuskyla.fi/fi/…


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

5 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Kurunpuhtoon rakennetaan kaksi uutta kaavatietä. Tekninen lautakunta hyväksyi viime viikkoisessa kokouksessaan Kuparitien ja Puttausväylän suunnitelmat.Kuparitie rakennetaan Pajatieltä Vierikankaantielle. Pituutta tielle tulee reilut 920 metriä. Puttausväylän pituus on 150 metriä. Väylä lähtee Kurunpuhdontieltä ja yhtyy Kuparitien mutkaan.Tieosuuksia päästään tekemään nopeasti, sillä tienpohjilta puusto on jo raivattu.– Teiden rakentamiseen kaupunki on varannut määrärahan. Rakentamiseen haetaan hankerahoitusta. Valmista pitäisi olla kolmen vuoden kuluttua, kertoo maanmittausteknikko Juha Peltomaa Nivalan kaupungilta.Uusilla tieosuuksilla saadaan tontteja yritysten tarpeisiin.Kurunpuhdon kehittäminen etenee Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimitusjohtaja Harri Porasen mukaan aikataulussa.– Tieosuuksilla on iso merkitys koko alueen suunnitteluun ja tonttien markkinointiin. Tarvitaan valmiit tiet, että päästään rakentamaan tontteja. Uusien kaavateiden rakentaminen on Nivalan kaupungilta merkittävä rahallinen panostus Teollisuuskylää ja alueella toimivia yrityksiä kohtaan, Poranen sanoo.Nivalan Teollisuuskylä Oy:ssä käydään jatkuvasti neuvotteluja toimitilatarpeista uusien ja nykyisten asiakkaiden kanssa.Kurunpuhdon 80 hehtaarin alueelle on kaavoitettu 60 yritystonttia. Pajatien jatko valmistui vuonna 2021 alueen itäiseen päähän saakka. Vierikankaantie rakennettiin kesällä 2022 ja on asfaltointia vaille valmis. Kaikkiaan Kurunpuhtoon tule viisi uutta tietä. Rakentamista odottavat Terästie ja Alumiinitie.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa