Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

2 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy

Nivalan Teollisuuskylä Oy on mukana #tukitalkootnivala -kampanjassa. Osallistu kampanjan arvontaan Nivalan kaupungin Facebook-sivuilla.ARVONTA
#tukitalkootnivala

Tästä lähtee kampanjamme toinen somearvonta 28.5.-5.6.2020!

Arvomme 14 kpl 50 €:n lahjakortteja nivalalaisiin yrityksiin.

Osallistu arvontaan kommentoimalla päivityksiin missä nivalalaisessa yrityksessä olet saanut hyvää palvelua. Arvonta suoritetaan Nivalan kaupungin Facebookissa ja Instagramissa, joissa molemmissa arvotaan 7 kpl lahjakortteja. Tuplaa mahdollisuutesi kommentoimalla molemmissa.

Nivalan kaupunkikonsernin tytäryhtiöt haluavat osallistua tukitalkoisiin tarjoamalla lahjakortit tähän arvontaan.

Tukitalkoissa yhteistyössä:

#Nivalankaupunki
#nivalanyrittajat
NIHAK
Liikuntakeskus Uikko
Nivalan Teollisuuskylä Oy
Nivalan Vesihuolto Oy
Nivalan Vuokrakodit
Nivalan Kuitu
#KiinteistöOyKesti
#Nivalankaukolämpö

Arvonta suoritetaan pe 5.6.2020 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Facebook ja Instagram eivät ole osallisena arvonnassa.

Onnea arvontaan!

#tukitalkootnivala Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa