KURUNPUHTO 4KOTKA NETTI 1630x630
CQ8A3460
Isompi visio
10B58-121
kurunpuhto_kotka_1630x630px
NitekN
kotka
Nimetön 2
BL_3

Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! >>

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

4 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tiiliruukki tarjoaa pienille ja uusille yrityksille toimitilat kehittyvältä ja keskeiseltä Tiilimaan alueelta. Tiiliruukin jatkorakennus on muuttovalmis ensi vuoden alussa.Nopeimmat pääsevät valitsemaan parhaat paikat päältä. Ollaan yhteydessä! Lisätietoja: Nivalan Teollisuuskylä Oy, toimitusjohtaja Harri Poranen 044 445 7209https://www.nivalanteollisuuskyla.fi/fi/tiiliruukki-pienille-ja-uusille-yrityksille-tilaa-menestya/


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

1 viikko sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme. Lue lisää nettisivuiltamme ja ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!https://www.nivalanteollisuuskyla.fi/fi/tutustu-monipuolisiin-yrityspalveluihimme-2/


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

4 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tiliporras Pohjoisen Nivalan toimisto on muuttanut Teknologiakeskus Nitekiin.Kolmannessa kerroksessa yritys tarjoaa taloushallinto-, verotus- ja lakineuvontapalveluja. Asiakkaita palvelevat taloushallinnon asiantuntijat Maaret Honkala ja Katariina Kangas. Tiliporras Yhtiöt Oy on perustettu vuonna 2014. Yrityksellä on toimipisteet Nivalan lisäksi 10 paikkakunnalla eri puolilla maata Jyväskylässä, Karkkilassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Reisjärvellä, Saarijärvellä, Viitasaaressa ja Kiuruvedellä. Sateliittitoimistot, joissa asiantuntija on paikalla sovitusti, ovat Iisalmessa ja Hyvinkäällä. Nivalan toimisto tarjoaa palveluja pienille ja keskisuurille yrityksille. Tiliporras Pohjoisen alueeseen kuuluvat Nivalan ja Reisjärven toimistot, joissa työskentelee kuusi asiantuntijaa. Koko yritys työllistää 30 henkilöä. Tupaantuliaisia yritys viettää torstaina 16.11.2023 klo 10 alkaen kahvittelun ja jutustelun merkeissä.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa