Slider

Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! >>

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

2 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Nivalan Teollisuuskylän ELME Centerissä toimiva RST-Steel Oy on hankkinut teollisuuskylästä lisää toimitilaa. Toiminta laajenee Savenvalajantielle Mecanovan päätyyn.– Nykyiset 1300 neliön tilat ovat ahtaat. Asennus, myymälä ja varasto siirtyvät isompiin tiloihin. Jatkossa asiakaspalvelu, myynti ja asennus ovat uudessa osoitteessa Savenvalajantiellä, sanoo Ilpo Eskola RST-Steel Oy:stä.Kuorma-autojen, paketti- ja lava-autojen sekä työkoneiden varusteluun keskittynyt yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä lisävalotelineet, karjapuskurit, etuhelmaputket, lintuverkot ja varustelaatikot. Asiakkaita ovat autoliikkeet ja -valmistajat, maahantuojat ja ammattiautoilijat Suomessa ja ulkomailla. Yrityksen edustuksessa on laajasti varusteluissa tarvittavia johtavien valmistajien tuotteita, tärkeimpänä Lazer-lisävalot.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


ELME Studion tutkimuslaboratoriossa Kerttu Saalasti Instituutin FMT-tutkimusryhmä keskittyy 3D-tulostettujen metallikappaleiden jälkikäsittelyyn. Tutkimustulokset osoittavat, että metallin 3D-tulostimella valmistuu entistä kevyempiä ja kestävämpiä metallisia tuotteita.– Tarvitaan oikeaa suunnittelua ja materiaalien optimointia. Jälkikäsittelytekniikoilla on merkitystä, Hybridi-hankkeen projektipäällikkö Timo Rautio sanoo. Hankkeessa materiaalin väsytyskoneen valmisti tutkija Jarmo Mäkikangas.https://nivalanteollisuuskyla.fi/fi/…


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Työelämän taidot tulevat tutuiksi lukiolaisille UuLops-hankkeen myötä. Hankkeessa lukiolaiset ovat lähestyneet yrityksiä muun muassa kesätöiden merkeissä. Lue ohesta, miten hanke etenee.https://www.nivalanteollisuuskyla.fi/fi/uulops-hanke-tuo-tyoelaman-taidot-tutuiksi-lukiolaisille/


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa