Isompi visio
10B58-121
nitek5250ter_300ppi
kurunpuhto_kotka_1630x630px
04_Schutzgas_01
01
CQ8A3460
kotka

Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! >>

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

1 kuukausi sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Superpesistä pelataan Nivalan pesäpallokentällä vappuaattona 30.4. klo 15 alkaen. Silloin Kempeleen Kiri ja Vimpelin Veto pelaavat harjoitusottelun tulevaa kautta ajatellen. Superpesiksen kausi käynnistyy toukokuun alussa.Pesäpallokentälle odotetaan 500 katsojaa. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin varmistamaan hyvä katsomopaikka. Tarjolla on vapputunnelmissa kahviopalvelut, makkaraa ja munkkeja.Kilpailun järjestää Nivala Pesis. Otteluisäntinä ovat Nivalan Teollisuuskylä Oy ja Nivalan kaupunki.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

1 kuukausi sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! Nivalan Autoasennus Oy on Autoasi-ketjuun kuuluva autokorjaamo, jonka yrittäjänä toimii Tuomas Raudaskoski. Ylivieskasta kotoisin oleva Raudaskoski työskenteli Nivalan Autopaja Oy:ssä viitisen vuotta. Viime marraskuussa hän osti yrityksen liiketoiminnan ja kaluston. Korjaamolla työskentelevät tutut asentajat, ja myös uutta työvoimaa on palkattu.Nivalan Autoasennus palvelee Nivalan, Ylivieskan, Haapajärven ja muiden lähialueiden asukkaita sekä teollisuuskylän alueen yritysten työntekijöitä. “Tämä on hyvä paikka, sijainti autokorjaamon suhteen on erinomainen, kun ollaan tässä ison tien varressa. Meiltä saa hyvää palvelua läheltä”, Raudaskoski kertoo. Teollisuuskylässä on hänen mukaansa paljon yhteistyömahdollisuuksia – Raudaskoski käyttää muiden yritysten palveluita, samalla tavalla kuin lähialueen yritykset käyttävät korjaamoa.Teollisuuskylä on ollut Raudaskoskelle tärkeä yhteistyökumppani: “Teollisuuskylä vuokrasi tilat, ja pääsimme aloittamaan toimintamme joustavasti”. Autoala muuttuu jatkuvasti ja ripeään tahtiin, joten Raudaskoskelle ja asentajille on tärkeää jatkokouluttautua muutoksiin ja pysyä ajan hermolla. Ajoneuvot ovat yhä teknisempiä, ja tietokoneilla on entistä suurempi merkitys autokorjaamoiden arjessa. Nyt korjaamolla pidetään katse tulevaisuudessa, ja tavoitteena on kehittää ja nykyaikaistaa toimintaa muun muassa uudistamalla korjaamolaitteistoa.#teollisuus #finland #palvelupelaa #kesätyöt #työilmapiiri #suomi #visitnivala #nivala #teollisuuskylä


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa