kurunpuhto_kotka_1630x630px
10B58-121
nitek5250ter_300ppi
04_Schutzgas_01
01
CQ8A3460

Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! >>

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Nivalan Teollisuuskylä Oy Sprint starttaa lauantaina 7. elokuuta klo 12. Silloin koko teollisuuskylän alue on kilpailuareenana. Kilpailun järjestää Revolt Racing Team ry.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Lastaustien halli valmistuu aikataulussa. Tänään on vuorossa lattian valu.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

3 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Hyvinvointia työelämässä -tapahtumassa mukana suosittu valmentaja Vertti Harjuniemi! 🤩 Vertti on tehnyt mittavan uran hyvinvoinnin parissa ja valmentanut tuhansia ihmisiä niin kasvotusten kuin verkon kautta. Tältä luennolta löydät varmasti avaimia omaan hyvinvointiisi, sekä motivaatiota tavoitteisiin.Lisäksi pääset tutustumaan yritystarinoihin ja yksinyrittäjien yhteistyöhön, josta kertovat nivalalaiset hyvinvointialan yrittäjät Laura Pihlajaniemi ja Laura Stenroth.Esittelyssä myös Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky-hanke ja sen tuloksia. Hanke on käynnissä vuoden 2021 loppuun saakka.Tilaisuus on maksuton, ja suunnattu kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille. Laita päivämäärä kalenteriin, ja tule kuuntelemaan Vertin puheenvuoro, paikallisia yritystarinoita ja tutustumaan paikallisiin hyvinvointipalveluita tuottaviin yrityksiin.OhjelmassaYRITTÄJÄTARINAT: YKSINYRITTÄJIEN YHTEISTYÖLaura Pihlajaniemi, Hyvinvointikeskus FlowFit@hyvinvointikeskusflowfitLaura Stenroth, Hypoxi Nivala@hypoxinivalaMIKROYRITTÄJÄN TUOTTAVUUS JA TYÖKYKY -HANKKEEN TULOKSIAEeva Leinonen, projektitutkija / MYTTY-hankeAVAIMET PYSYVIIN TULOKSIINVertti Harjuniemi@verttiharjuniemiOhjelman aikataulu tarkentuu syksyllä. 👌Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua paikallisiin hyvinvointipalveluita tuottaviin yrityksiin Nitekin aulatilassa. Yrittäjä, varaa maksuton esittelypaikkasi sähköpostitse: jenni.juola@nihak.fiPaikkoja on rajoitetusti.Tapahtumassa mukana:My Way 2 -hanke @mywaykakkonenNYTi4.0 -hankeNihak ry @nihakr#nivala #nihakry #nivalanteollisuuskylä #nivalanyrittäjät #yrittäjyys #työhyvinvointi #mywaykakkonen #centriaamk #vahava


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa