KURUNPUHTO 4KOTKA NETTI 1630x630
CQ8A3460
Isompi visio
10B58-121
kurunpuhto_kotka_1630x630px
nitek5250ter_300ppi
kotka
04_Schutzgas_01
01

Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! >>

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

3 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Alihankintamessut parasta aikaa Tampereella. Mukana menossa alueelta Mansco Oy, ProMechanics Oy, Oy Hollmén & Co, Mecanova Oy, NTcab Oy, Mecapinta Oy, Mecaplan Oy ja Nivalan Teollisuuskylä Oy.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

1 viikko sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Nivalan Teollisuuskylä Oy on Suomen suurin teollisuuskylä. Rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Teollisuuskylän alue laajenee Kurunpuhtoon, jossa on 60 tonttia tuotannollisia yrityksiä varten. Tiilimaalle rakentuu liiketoimintojen keskittymä. Tarjolla on tontteja ja toimitilaratkaisuja yrityksille. Tiiliruukki 1:n viereen on suunnitteilla Tiiliruukki 2, joka tarjoaa pienyrityksille modernit tuotantotilat. Toimitiloja on myös Asemanseudulla, ja tontin voi varata myös Lastaustien alueelta. Teollisuuskylässä yrityksesi saa kaikki teollisuuskylän yhteistyökumppaneineen tarjoamat edut ja palvelut sekä lähes sadan yrityksen kumppanuuden, hyvät verkostot ja mahtavat yhteistyömahdollisuudet. Tontin voi ostaa omaksi tai vuokrata. Toimitilat voi rakentaa itse. Vaihtoehtona on ulkoistaa rakennuttaminen Nivalan Teollisuuskylä Oy:lle. Hoidamme kaikki järjestelyt valmiiksi toiveittesi mukaan tontin varauksesta muuttovalmiiksi toimitilaksi. Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme. Lue lisää nettisivuiltamme ja ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi! www.nivalanteollisuuskyla.fi


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Haapalan koulun 1.-2. luokan oppilaat opettelevat liikkumista niin maalla, vesillä kuin joukkoliikenteessäkin Nivalan Teollisuuskylä Oy:n lahjoittamista liikennetyökirjoista.Liikennetyökirja on 130-sivuinen oppikirja, joka on uudistettu uuden tieliikennelain mukaisesti. Kirja on koululaisen henkilökohtaisessa käytössä koko ala-asteen ajan. Opettaja Pirjo Knuutin mukaan kirja tulee tarpeeseen. Kirjasta voi opetella esimerkiksi perusliikennemerkit näppärästi. Haapalan koululaisilta Teollisuuskylä sai komeat kiitoskortit.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa