KURUNPUHTO 4KOTKA NETTI 1630x630
CQ8A3460
Isompi visio
10B58-121
kurunpuhto_kotka_1630x630px
Kuva_
kotka
Nimetön 2
BL_3

Tule menestymään ja kasvamaan Nivalan Teollisuuskylään!

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Nivalan Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! >>

Korkeaa teknologiaa

Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain. Uskallamme sanoa, että Nivalassa kaikella on hieman suuremmat mittakaavat. Se näkyy niin kasvuyritysten kuin myös alueellemme myönnettyjen elinkeinotukien määrässä.

Nivalan teollisuuskylän esittely

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla erilaisia kehittämisprojekteja.

TUTUSTU TEOLLISUUSKYLÄN ESITTEESEEN

Yhteistyössä

Facebook

3 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Elinvoimaa metallista! Tervetuloa FMT-päiville Nivalan Teknologiakeskukseen 8.6. klo 9-16!Tällä kertaa esittelyssä Nivalan rikkovan aineenkoetuksen laboratorion tutkimukset ja kehittämismahdollisuudet. Tilaisuudessa on myös yrityspuheenvuoroja.Nivalan Teollisuuskylä Oy #FMT #ELMEStudiohttps://oulu.fi/fi/tapahtumat/…


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Rallisprintin Asfalttimestaruussarjan kesän avauskilpailut ajettiin viikonloppuna Nivalan teollisuuskylän asfalttiradalla. Vauhdikas kaksipäiväinen tapahtuma toi paikalle 130 kilpailijaa ja 1500 katsojaa.Ohessa Mika Keski-Korven tyylinäyte. Kisatunnelmia klikin takana.https://nivalanteollisuuskyla.fi/fi/…


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

3 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Nivalan teollisuuskylän alueella on Asfalttisprint-viikonloppu 20.-21.5.2023. Huomenna lauantaina klo 12 starttaa Nivalan Teollisuuskylä Sprint, ja sunnuntaina on vuorossa Nivala Sprint. Kisapäivinä Haapajärventiellä tienvarsipysäköinti on kielletty Jedun risteyksestä varalaskupaikalle saakka. Perusteluina on yleinen liikenteen sujuvuus, turvallisuus, hälytysajot ja erikoiskuljetukset. Jo nyt on tiedossa, että kumpanakin kisapäivänä Haapajärventiellä menee iso erikoiskuljetus. Yleisöparkkialue on keskitetty raviradalle. Parkkipaikkoja on myös skeittiparkissa, pesäpallokentän Uikon puoleisella reunalla, Kinevan piha-alueella, johon kulku on Ammattikujan kautta sekä Pajatiellä raviradan kohdalta Haapajärven suuntaan.Sääennuste lupaa aurinkoisia poutapäiviä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa