Ravintola Aitta

Teknologiakeskus Nitekin tiloissa toimiva Ravintola Aitta ravitsee herkullisilla skandinaavisilla lounaillaan päivittäin 50-100 nälkäistä työntekijää niin teollisuuskylän ympäristöstä kuin kaupungistakin saakka.

Aitan ravintolapäällikkönä on toiminut elokuun alusta saakka Paula Aho, jonka ensikosketus Aitan keittiöön tapahtui jo nuorena opiskelijana. Tällä hetkellä kolme työntekijää työllistävä ravintola on saanut lounasasiakkailtaan erinomaisen vastaanoton.

– Perinteisen kotiruoan rinnalle tämä meidän skandinaavinen linjamme tuntuu sopivan oikein hyvin, ja onhan teollisuuskylässä paljon potentiaalia myös ravintolan näkökulmasta, Aho kertoo.

Kun hänelle tarjottiin ravintolapäällikön paikkaa Aitassa, lopullinen päätös syntyi asiakasnäkökulman ansiosta – Ahon äiti nimittäin kehui ravintolaa vuolaasti, sillä hän on yksi ravintolan kanta-asiakkaista. Samaa uskollisuutta ravintolassa näkee tuttujen kasvojen myötä päivittäin, mikä luonnollisesti lämmittää ravintolapäällikön sydäntä. Lounaspalveluiden lisäksi Aitta tarjoaa asiakkailleen myös Nitekin tilavaraukset ja kokoustarjoilut sekä Löyly-saunakabinetin ylläpidon.

Ahon mukaan Nivalan Teollisuuskylän toiminta on suorastaan esimerkillistä – pyyntöihin ja kyselyihin vastataan välittömästi ja asiakasyrityksistä huolehditaan todella hyvin.

Nivalan sekä teollisuuskylän kasvu ja yritystiheys tuovat Ahon mukaan alueelle kaikin tavoin potentiaalia.

– Ainakin meidän osaltamme yritysten tarpeisiin on vastattu todella nopeasti, joten yritysten toiminnan kasvulle ja uusien synnylle on Nivalassa hyvät edellytykset. Itse näen Nivalan Teollisuuskylässä paljon potentiaalia, Aho kiittelee.

Lue lisää Compass Groupin sivuilta