Kotipalvelu Jenny

Reilu vuosi sitten Jenny Karvola perusti kotipalveluyrityksen, jonka ideana oli tarjota entisajan kodinhoitajan palveluja lapsiperheille ja ikäihmisille: siivousta, ruuanlaittoa, pyykinpesua, kaupassakäyntiä ja pihatöitä.

Tänä päivänä Kotipalvelu Jenny tarjoaa palveluja 10 paikkakunnalla. Asiakkaita ovat yritykset, yksityiset, kuntayhtymät ja palveluntuottajat. Töissä on monen alan osaajia lähihoitajia, kokkeja, puuseppä, talonmies ja sihteeri. Juuri nyt haussa on sairaanhoitaja.

– Tuotamme lisäarvoa ihmisten elämään. Pilkomme puut, putsaamme rännit, teemme lumityöt, leikkaamme nurmikot ja imuroimme autot. Autamme ikäihmisiä tietotekniikan haasteissa, olemme mukana kirjastossa ja teatterissa, juttelemme, laulamme ja katselemme valokuvia. Ihminen tarvitsee toista ihmistä kaikissa elämäntilanteissa, ja kun apua tarvitaan, meiltä löytyy palvelut, Karvola sanoo.

Työtä Karvolan mukaan riittää, ja sitä on paljon.

– Puhelin soi usein, ja pyykkikone pyörii koko ajan. Työssäkäyvillä on kiire ja väki ikääntyy. Siivouspalveluja kysytään eniten kodin ikkunoiden pesusta yrityksen toimitilan suursiivoukseen.

Palveluvalikoiman laajentaminen on ollut Karvolan tavoite alusta lähtien.

– Tarjoamme kaikkia palveluja, mitä ihminen tarvitsee elämänsä aikana vauvasta vaariin.

Kylvetys-, tukipalvelu- ja viriketoiminta kuuluvat niin ikään kuvioihin. Sosiaalihuollon alaista palvelua yritys tuottaa palvelusetelillä. Pyhäjärvellä yritys huolehtii senioritalon sosiaalisen isännöitsijän tehtävistä ja järjestää asukkaille monenlaista tukea ja tapahtumaa.

Koko kansan viriketuokiot ovat uusinta uutta. Lokakuussa Ilon päivänä on tiedossa stand up -komiikkaa, marraskuussa Entisajan iltamat ja joulukuussa Jennyn kauneimmat joululaulut tiernapoikineen.

– Tulevaisuuden suunnitelmia on paljon. Meillä on ihania asiakkaita ja idearikkaita työntekijöitä.

Toimitilat yritys löysi Nivalan teollisuuskylästä, josta on Karvolan mukaan lyhyt matka joka paikkaan.

– Työ-, koulutus- ja parkkitilaa on sopivasti meidän tarpeisiin. Asiakasyritykset ovat lähellä. Tästä on hyvä lähteä lumikolat ja tikapuut matkassa liikkeelle.

Lue lisää www.kotipalvelujenny.fi


Jaa sivu eteenpäin