Ollin Putkityö Oy

Ollin Putkityö Oy:llä on juhlavuosi. Toukokuussa yritys vietti Tiilimaalle valmistuneiden uusien toimitilojen avajaisia ja 35-vuotisjuhlia.

– Kaikki toiminnot ovat nyt saman katon alla. Voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Uusi myymälä on meille iso asia, sanoo toimitusjohtaja Simo Hosionaho.

Yritys tekee perinteistä LVI-alan työtä, hoitaa saneeraus- ja uudiskohteet suunnittelusta toteutukseen. Erikoisala on kaukolämpöverkostojen rakentaminen ja hitsaus. Asiakkaat ovat 100 kilometrin säteellä Nivalasta. Liikevaihdosta puolet tulee yksityiseltä sektorilta, loput yrityksiltä ja julkisilta toimijoilta.

– Panostamme yksityisille tarjottaviin LVI-alan palveluihin. Saneeraus kasvaa tasaisesti. Uusi myymälä on lisännyt kysyntää, ja tarjouspyyntöjä on tullut mukavasti. Tilat mahdollistavat kasvun. Suunnitelmissa on palkata lisää tekijöitä.

Ollin Putkityö on perheyritys. Seitsemän vuotta sitten yrityksen perustaja Olli Hosionaho siirsi yrityksen viidelle pojalleen. Simo asettui yrityksen johtoon, muut veljekset erikoistuivat LVI- ja kaukolämpöasennukseen.

– Hyvin on mennyt. Suurista linjoista on yksimielisyys, Hosionaho toteaa. Yrittäjän suurin haaste on alati muuttuva tekniikka.

– LVI-tekniikka kehittyy koko ajan. Huolehdin, että asentajien käytössä ovat uusimmat laitteet ja työmenetelmät sekä koulutus on ajan tasalla. Seuraan alan kehitystä ja markkinoita tiiviisti.

Tiilimaan sijaintia Hosionaho kehuu erinomaiseksi.

– Olemme näkyvällä paikalla kahden kantatien risteyksessä.

Lue lisää: www.ollinputkityo.fi


Jaa sivu eteenpäin