Lasitek Oy

Terassi- ja parvekelasituksista kokonaisiin terasseihin ja tuulilasien vaihtoon – kaiken tämän tarjoaa Lasitek Oy, joka toimii Nivalan Teollisuuskylässä.

Lasitekin toimitusjohtaja Juho Junttila kertoo yrityksen saaneen alkunsa Nivalan teollisuuskylässä, jossa toiminta jatkuu.

– Vuonna 2012 ensiaskeleensa ottanut yritys siirtyi meidän omistukseemme vuonna 2018. Olemme olleet tyytyväisiä Nivalan Teollisuuskylän tiloihin. Kaksi vuotta sitten siirryimme isompiin tiloihin. Aina on sopiva paikka löytynyt.

Lasitek Oy tekee asennuksia noin 150 kilometrin säteellä omien asentajien lisäksi kahden sopimustimpurin avustuksella. Tuotetoimituksia lähtee ympäri maata.

Päätuotteena toimivat terassilasitukset ovat olleet alusta asti yrityksen ydinosaamista. Saunojen ja suihkujen lasiseiniä valmistetaan tuotannon neljän työntekijän hyppysissä yhä enemmän.

Nivalan teollisuuskylän yhteishenki saa Junttilalta kiitosta.

– Ympärillä on paljon yrityksiä, joilta saa apua, jos haluamme suunnitella tai kokeilla jotain uutta, eikä kauemmas tarvitse lähteä. Yrittäjät ovat kokonaisuudessaan todella mukavaa porukkaa ja apua voi aina kysyä, hän kiittelee naapuriyrityksiä.

Lue lisää lasitek.fi