Nivalan Autoasennus Oy

Nivalan Autoasennus Oy on Autoasi-ketjuun kuuluva autokorjaamo, jonka yrittäjänä toimii Tuomas Raudaskoski.

Ylivieskasta kotoisin oleva Raudaskoski työskenteli Nivalan Autopaja Oy:ssä viitisen vuotta. Viime marraskuussa hän osti yrityksen liiketoiminnan ja kaluston. Korjaamolla työskentelevät tutut asentajat, ja myös uutta työvoimaa on palkattu.

Nivalan Autoasennus palvelee Nivalan, Ylivieskan, Haapajärven ja muiden lähialueiden asukkaita sekä teollisuuskylän alueen yritysten työntekijöitä.

– Tämä on hyvä paikka, sijainti autokorjaamon suhteen on erinomainen, kun ollaan tässä ison tien varressa. Meiltä saa hyvää palvelua läheltä, Raudaskoski kertoo.

Teollisuuskylässä on hänen mukaansa paljon yhteistyömahdollisuuksia – Raudaskoski käyttää muiden yritysten palveluita, samalla tavalla kuin lähialueen yritykset käyttävät korjaamoa.

Teollisuuskylä on ollut Raudaskoskelle tärkeä yhteistyökumppani.

– Teollisuuskylä vuokrasi tilat, ja pääsimme aloittamaan toimintamme joustavasti.

Autoala muuttuu jatkuvasti ja ripeään tahtiin, joten Raudaskoskelle ja asentajille on tärkeää jatkokouluttautua muutoksiin ja pysyä ajan hermolla.

Ajoneuvot ovat yhä teknisempiä, ja tietokoneilla on entistä suurempi merkitys autokorjaamoiden arjessa. Nyt korjaamolla pidetään katse tulevaisuudessa, ja tavoitteena on kehittää ja nykyaikaistaa toimintaa muun muassa uudistamalla korjaamolaitteistoa.

Lue lisää www.nivalanautoasennus.fi


Jaa sivu eteenpäin