Tulevaisuuden liikekeskittymä Tiilimaalla

Tiilimaa on Jokilaakson parhaalla kauppapaikalla kahden valtatien risteyksessä. Vilkkaan risteyksen ohittaa 7 500 ajoneuvoa vuorokaudessa. Monipuolisten palveluiden keskittymä rakentuu molemmin puolin valtatie 27:ää. Alueella on tilaa 39 hehtaaria, ja parkkitilaa olemme varanneet jo nyt riittävästi.

Tulevaisuuden Tiilimaa

Tarjoamme Tiilimaan alueelta  erilaisia tontti- ja toimitilaratkaisuja uusille tuotannollisille ja kaupallisille yrityksille.  Lisäksi jokaisella Nivalan kaupungissa toimivalla yrityksellä on Suomen suurimman teollisuuskylän sekä muualla Nivalassa toimivien yrityksen synergiaedut. Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme.

Tiilimaa kaiken keskellä

Tarjoamme Tiilimaan alueelta erilaisia tontti- ja toimitilaratkaisuja uusille yrityksille. Alueelle rakentuu liikekeskittymä. Alue sopii suurille, aloitteleville ja pienyrityksille, jotka etsivät keskeistä sijaintia hyvillä kulkuyhteyksillä.

Tulevaisuuden Tiilimaa

Tutustu 3D-mallinnetun videon kautta Tiilimaan sijaintiin, tonttijakoon sekä rakentamisen etenemiseen. Alueelle suunnitellaan toimi- ja liiketilojen lisäksi muun muassa liikenneasemaa sekä viher- ja virkistysalueita. Tiilimaan visiona on kehittyä Jokilaaksojen parhaaksi liikekeskukseksi.

Näin Tiilimaa kehittyy

Tiilimaan alue kehittyy nyt rivakasti. Isot maansiirtokoneet ja kuorma-autot möyrivät alueella tiuhaan, kun yritykset investoivat uusiin toimitiloihin Ylivieskantien kummallakin puolella. Tutustu Tiilimaan suunnitelmiin ja kaava-alueeseen kuvakarusellista.

  • Elokuu 2022: RST-Steel Oy:lle valmistui 1500 neliön tuotantotilat Tiilimaalle.
  • Syyskuu 2022: Pienille ja uusille yrityksille tarkoitettu Tiiliruukki-rakennus valmistui.
  • Tammikuu 2024: Tiiliruukin laajennus on muuttovalmis. Tiiliruukki-kokonaisuus käsittää 12 tuotantotilaa.

Rakentaminen teollisuuskylässä

Rakennamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja sekä tuotamme yrityspalveluja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Lue lisää

Etsitkö uutta toimipaikkaa yrityksellesi? Teollisuuskylä tarjoaa tilaa kasvulle.

Ota yhteyttä ja sano yrityksesi menestykselle kyllä.