Nitek, Nivalan Teknologiakeskus

Nivalan teollisuuskylän toiminnan sydän on Nitek, Nivalan Teknologiakeskus. Se vastaa elinkeinoelämän alati nopeutuviin ja kasvaviin vaatimuksiin muun muassa tarjoamalla tilat ja luomalla puitteet kehittyvälle ja menestyvälle yritystoiminnalle.

Teknologia- ja osaamiskeskus

Vuonna 2004 valmistuneessa teknologiakeskuksessa toimii 20 yritystä ja organisaatiota, joissa on yhteensä 140 työntekijää. Nitekissä on suunnittelu- ja palveluyrityksiä sekä alueen elinkeinoelämän kehittäjäorganisaatioita: Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry.  ja Keskipiste-LEADER. Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimisto on Nitekin 2. kerroksessa.

Nitekin yhteydessä toimii osaamiskeskusohjelmaa toteuttava ELME Studio, joka on asiantuntijoista muodostuva, ensisijaisesti alueen metallialan yrityksiä palveleva yrityspalvelukonsepti.

Lisätietoa Nitekistä:

  • vuokrattavissa yritys- ja toimitiloja erilaiseen käyttöön
  • edustus- ja saunatila Löyly tarjoaa tunnelmalliset tilat illanvietoille. Löyly on Nitekin suosituin kokoustila
  • loistavat näyttely- ja tapahtumatilat messuille, seminaareille, kokouksille, palavereille ja neuvotteluille
  • Ravintola Aitta
  • esteetön pääsy kaikkiin tiloihin. Esteetön WC Nitekin 1. kerroksessa.

Vuokraa tilat Nitekistä

Monipuoliset tilat käyttöösi

Teknologiakeskus Nitekissä on monipuoliset näyttely-, seminaari-, neuvottelu- ja kokoustilat niin pienille palavereille kuin suurille seminaareillekin. Kokoustiloissa on käytettävissä uusin tekniikka, av-välineet ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Avarat sali- ja ravintolatilat tarjoavat mahdollisuudet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Näyttelytilaa teknologiakeskuksen muuntuvissa aula- ja salitiloissa on lähes 300 neliötä.

Ravintola Aitta

Nitekissä toimiva Ravintola Aitta tarjoaa maukasta lounasruokaa. Aitan kautta järjestyvät myös tilavaraukset sekä kokoustarjoilut niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin.

Lue lisää

ELME Studio

Nitekin yhteydessä toimii osaamiskeskusohjelmaa toteuttava ELME Studio, joka on asiantuntijoista muodostuva sekä ensisijaisesti alueen metalli- ja elektroniikan mekaniikka-alan yrityksiä palveleva yrityspalvelukonsepti.

Lue lisää