Teollisuuskylän palvelut

Nivalan Teollisuuskylä rakennuttaa ja vuokraa yrityksille teollisuus- ja toimitiloja sekä tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia teknologia- ja yrityspalveluja.

Kun tarvitset tilaa kasvulle, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaa. Niin olemme päättäneet.

Tule menestymään Nivalan Teollisuuskylään

Nivalan Teollisuuskylä yhteistyökumppaneineen palvelee yrityksiä monipuolisesti, olipa kyse yrityksen perustamista, toimitilan tai tontin tarpeesta tai tuotantoprojektin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Teollisuuskylä on kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille tarvetta tulee, emmekä aikaile lupakierrosten kanssa.

Miksi Nivalan Teollisuuskylään?
  • Neljä toimialuettamme eri puolilla kaupunkia tarjoavat tilaa menestykselle ja kasvulle.
  • Kilpailijoitaan nopeampi eli rakennamme tilat heti, kun niille on tarvetta.
  • Nivalassa korkea teknologia, tehokas tuotanto ja perinteinen maatalous elävät sulavasti rinnakkain.
  • Yrittäjistä muodostuva yhtenäinen verkosto  auttaa kehittymään, laajentamaan omia verkostoja ja hankkimaan uusia asiakkuuksia.

Toimintaperiaatteet

Kuuntelemme asiakasta

Toimintamme perustuu aina asiakkaiden toiveiden kuunteluun ja tarpeiden täyttämiseen, olipa kyseessä sitten uusien toimitilojen löytäminen tai yritystoiminnan kehittäminen.

Teemme yhteistyötä

Teemme yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa tietoa yrityksen perustamisesta, tukihakemusten tekemiseen ja yritystoiminnan laajenemiseen.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuus on kiinteä osa Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimintaa. Huomioimme toiminnassamme niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun.

Rakentaminen teollisuuskylässä

Rakennamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja sekä tuotamme yrityspalveluja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Lue lisää