Vuokraa tilat Teollisuuskylästä

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää. Voisiko yrityksesi uusi toimipaikka sijaita teollisuuskylässä?

- / - Kohdetta

Kun tarvitset tilaa kasvulle, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaa. Niin olemme päättäneet.

Vuokraa tasokasta toimitilaa käyttöösi

Teollisuuskylässä on tuotantotilaa lähes 90 000 neliötä. Vuokrausaste on korkea: 95 prosenttia tiloista on käytössä. Teollisuuskylän kiinteistöissä on vuokralla reilut 50 yritystä, joissa on 900 työntekijää. Omissa kiinteistöissään toimivat yritykset mukaan luettuna alueella on 100 yritystä ja reilut 1 000 työpaikkaa.

Toimitilan vuokraaminen Nivalan Teollisuuskylästä tapahtuu vaiheittain. Näin varmistamme, että toimitila vastaa yrityksesi toiveita ja tarpeita. Tutustu vuokrauskäytänteisiimme alta.

Näin vuokraat tilat käyttöösi

Tutustu tiloihimme

Tutustu Nivalan Teollisuuskylän vapaisiin kohteisiin yläpuolelta. Vuokraamme erilaisia toimi-, tuotanto- ja hallitiloja.

Ota yhteyttä

Löydettyäsi yrityksellesi sopivan kohteen, ota yhteyttä ja sovi näyttö. Käydään yhdessä paikan päällä tutustumassa tiloihin.

Aloita yritystoiminta

Laitetaan sopimusasiat kuntoon ja tila on muuttovalmis. Pääset nopeasti käynnistämään yritystoiminnan uusissa tiloissa.

Vapaat tontit Teollisuuskylässä

Teollisuuskylästä voi ostaa tontin omaksi tai vuokrata sellaisen. Nivalan kaupunki omistaa suurimmaksi osaksi yrityskylän tontit, joten vapaiden tonttien osto on keskitetty kaupungin tekniselle osastolle.

Mikäli suunnittelet toimitilan rakentamista alueelle, voit toteuttaa sen joko kokonaan itse tai ulkoistaa Nivalan Teollisuuskylälle. Hoidamme kaikki järjestelyt valmiiksi toiveittesi mukaan tontin varauksesta muuttovalmiiksi toimitilaksi.

Lue lisää

Juha Peltomaa

Maanmittausteknikko, Nivalan kaupunki

Puh. 040 3447 285

Rakentaminen Teollisuuskylässä

Nivalan Teollisuuskylässä on mahdollista rakentaa toimitila joko oma-aloitteisesti tai ulkoistamalla rakentaminen kokonaan Teollisuuskylälle. Tutustu rakentamisen periaatteisiin ja meneillään oleviin rakennushankkeihiin.

Lue lisää

Nitek – Teollisuuskylän sykkivä sydän

Nivalan teollisuuskylän toiminnan sydän on Nitek, Nivalan Teknologiakeskus. Se vastaa elinkeinoelämän alati nopeutuviin ja kasvaviin vaatimuksiin muun muassa tarjoamalla tilat ja luomalla puitteet kehittyvälle ja menestyvälle yritystoiminnalle.

Tutustu Nitekiin

Etsitkö uutta toimipaikkaa yrityksellesi? Teollisuuskylä tarjoaa tilaa kasvulle.

Ota yhteyttä ja sano yrityksesi menestykselle kyllä.