Tule menestymään Teollisuuskylään

Nivalan Teollisuuskylä on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa. Olemme tunnetusti moderni ja joustava kasvun mahdollista.

Miksi valita Nivalan Teollisuuskylä?

Tilaa menestykselle ja kasvulle

Suomen suurin teollisuuskylä jakautuu neljään toimialueeseen, joista löytyy varmasti jokaiselle yritykselle sopiva sijainti: Teollisuuskylään, Kurunpuhtoon, Tiilimaahan ja Lastaustiehen. Eri puolilla kaupunkia sijaitsevat toimialueet tarjoavat tilaa menestykselle ja kasvulle.

Kilpailijoitaan nopeampi toimija

Nivalan Teollisuuskylä tarttuu toimeen heti. Lupakierrosten kanssa ei aikailla. Olemme kilpailijoitamme nopeampi ja rakennamme tilat heti, kun niille on tarvetta. Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Yhtenäinen yrittäjien verkosto

Teollisuuskylässä on sata yritystä ja tuhat työpaikkaa. Alueella toimivat monet kansalliset ja kansainväliset metalli-, elektroniikka-, logistiikka, puunjalostus-, ikkuna- ja rakennusalan yritykset. Teollisuuskylässä yrittäjät toimivat yhteistyössä. Ammatilliset verkostot ovat vahvat. Verkostosta löytyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Vastuullinen toimija

Ympäristö, jossa toimimme, on meille elinehto. Omistajan ja sidosryhmien huomioiminen ohjaa liiketoimintaamme. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaiden toiminta mahdollisimman taloudellisesti ja joustavasti. Vastuullisuus on kiinteä osa Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimintaa. Huolehdimme yrityskylän toiminnassa niin sosiaalisesta, taloudellisesta kuin ympäristöllisestä vastuusta.

100
Yritystä
1000
Työpaikkaa
100 t
Neliötä toimialaa
250
Hehtaarin alue
4
Toimialuetta
45
Kiinteistöä

Kun tarvitset tilaa kasvulle, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaa. Niin olemme päättäneet.

Monipuolista tukea alueen yrityksille

Nivalan Teollisuuskylä Oy rakennuttaa ja vuokraa nykyisille ja tuleville asiakasyrityksille toimitiloja yritysten tarpeisiin. Yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme tietoa yrityksen perustamisesta, tukihakemusten tekemiseen ja yritystoiminnan laajenemiseen. Monet tutkimushankkeet ovat alueen yrityksille merkittävä kilpailuvaltti. Teknologiapalvelut tarjoavat tutkittua tietoa metallista ja tuotannon tukea suunnittelusta prototyyppien valmistukseen. Tuemme asiakasyritystemme kasvua ja kansainvälistymistä.

  • Teollisuuskylä laajenee Kurunpuhtoon, alueen itäosaan, jossa on 80 hehtaaria yrityksille tilaa menestyä
  • Kurunpuhto kutsuu tuotannollisia yrityksiä ja Tiilimaa kehittyy palveluiden keskittymäksi
  • Keskiössä yritysten kasvu ja kansainvälistyminen
  • Käytössä uudet innostavat teknologiat

Toimintaperiaatteet

Kuuntelemme asiakasta

Toimintamme perustuu aina asiakkaiden toiveiden kuunteluun ja tarpeiden täyttämiseen, olipa kyseessä sitten uusien toimitilojen löytäminen tai yritystoiminnan kehittäminen.

Teemme yhteistyötä

Teemme yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa tietoa yrityksen perustamisesta, tukihakemusten tekemiseen ja yritystoiminnan laajenemiseen.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuus on kiinteä osa Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimintaa. Huomioimme toiminnassamme niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun.

Nitek – Teollisuuskylän sykkivä sydän

Nivalan teollisuuskylän toiminnan sydän on Nitek, Nivalan Teknologiakeskus. Se vastaa elinkeinoelämän alati nopeutuviin ja kasvaviin vaatimuksiin muun muassa tarjoamalla tilat ja luomalla puitteet kehittyvälle ja menestyvälle yritystoiminnalle.

Tutustu Nitekiin

Vastuullinen toimintapaikka yrityksellesi

Vastuullisuus on kiinteä osa Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimintaa. Tavoitteenamme  on mahdollistaa asiakkaiden toiminta mahdollisimman taloudellisesti ja joustavasti. Vastuullisuustavoitteet ja -toimenpiteet perustuvat vuosisuunnitteluun.

Lue lisää

Menestyksekäs historia Suomen suurimmaksi

Nivalan Teollisuuskylä Oy perustettiin vuonna 1974. Vuosien varrella teollisuuskylä on suurentunut valtavasti, ja monet sen yritykset ovat hyviä esimerkkejä ennakkoluulottomasta erikoistuneesta ja rohkean hallitusta riskinotosta. Monipuolinen yritysrakenne ja vahvat yhteistyöverkostot tukevat liiketoiminnan kehitystä.

Tutustu historiaamme

Etsitkö uutta toimipaikkaa yrityksellesi? Teollisuuskylä tarjoaa tilaa kasvulle.

Ota yhteyttä ja sano yrityksesi menestykselle kyllä.