Rakentaminen yrityksille

Nivalan Teollisuuskylä Oy:ssä rakennamme kestävää tulevaisuutta. Vaalimme ekologista ja taloudellista vastuullisuutta. Ympäristön ja ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää. Rakennamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja sekä tuotamme yrityspalveluja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kun tarvitset tilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaakaan. Niin olemme päättäneet.

Tietoa rakennushankkeista

Tarvitsetko uutta toimitilaa. Rakentamisen voit ulkoistaa Nivalan Teollisuuskylä Oy:lle. Huolehdimme rakennushankkeen toteuttamisesta alusta loppuun valmiiksi rakennukseksi. Asiakkaan kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä koko hankkeen ajan suunnittelusta valmiin rakennuksen luovutukseen. Käynnissä olevista rakennushankkeista ja niihin liittyvistä hankinnoista ja kilpailutuksista lisätietoja Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimitusjohtaja Harri Poranen.

Omatoiminen rakentaminen

Suunnitteletko oman toimitilan rakentamista? Toimitilan voi rakentaa omatoimisesti itse joko vuokraamalla tai ostamalla tontin Nivalan kaupungilta. Omatoimirakentaja huolehtii itse koko projektista aina tontin ja liittymien varauksesta, hallisuunnitelmista ja rakentamisesta valmiiksi toimitilaksi. Tarvittaessa Teollisuuskylän yhteistyökumppaneineen tarjoamat yrityspalvelut auttavat projektin toteuttamisessa. Tonttivaraukset järjestyvät Nivalan kaupungin teknisen toimen kautta.

Harri Poranen

Toimitusjohtaja

Vapaat toimitilat ja kehityshankkeet. Lisätietoa myös rakennushankkeista sekä niiden hankinnoista ja kilpailutuksista.

Rakennushankkeet - toimintaperiaate

Yhteydenotto ja toiveet

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi toiveidesi mukaiset toimitilat.

Projektin eteneminen

Nivalan Teollisuuskylä hallinnoi rakennushankkeen alusta loppuun tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toimitilojen valmistuminen

Asiakas pääseen muuttamaan uusiin toimitiloihin vuokralle rakennusprojektin valmistuttua.

Tutustu Teollisuuskylän toimialueisiin

Missä päin Nivalan Teollisuuskylää yrityksesi voisi sijaita? Teollisuuskylässä on neljä toimialuetta: Teollisuuskylä, Kurunpuhto, Tiilimaa ja Lastaustie. Ne sijaitsevat eri puolilla Nivalaa. Tutustu toimialueisiin alueiden omilta alasivuilta.

Lue lisää 

Teollisuuskylän palvelut yrityksille

Nivalan Teollisuuskylä vuokraa yrityksille vapaita teollisuus- ja toimitiloja sekä tarjoaa erilaisia teknologia ja elinkeinoelämän palveluita. Lisäksi yrityskylä tarjoaa apua pienten ja suurten rakennushankkeiden toteuttamisessa.

Lue lisää