KK-Machine Oy

KK-Machine Oy myy, asentaa, huoltaa ja varustelee erilaisia työkoneita.

– Tarjolla on hyvä valikoima uusia sekä huollettuja ja testattuja vaihtokoneita kilpailukykyiseen hintaan. Koneet varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan, toimitusjohtaja Arttu Kiviniemi sanoo.

Yritys tuo maahan Euroopan johtavien konevalmistajien työkoneita. Näitä ovat muun muassa klapi- ja niittokoneet, harjat ja piennarmurskaimet, vanne- ja keulapainot, lautasmuokkaimet, jyrsimet, karhottimet ja etukuormaajat. Pikon klapikoneet edustavat kotimaista tuotantoa.

– Uusia koneita menee käytettyjä enemmän, mutta myös käytettyjen koneiden kauppa on vilkasta. Ne, mitkä ovat myynnissä, menevät heti kaupaksi.

Vaihtokoneiden valikoima on runsas. Tarjolla on kelajyrsimiä, lautasmuokkaimia, keulapainoja vetoraksilla tai ilman, rotaattoreja, useampia tukkikouria ja etukuormaajia, klapikoneen teriä, giljotiinikoneita ja traktori.

– Tuotteet valikoituvat myyntiin kysynnän mukaan. Asiakkaat ovat kone- ja maatalousyrittäjiä, Kiviniemi kertoo.

KK-Machine Oy:n markkinat ovat pääasiassa kotimaassa. Eniten asiakkaita on Etelä-Suomessa. Verkkokaupan kautta yritys tunnetaan ympäri maapalloa. Koneiden lisälaitteita tilataan niin Jäämeren rannalle Pohjois-Norjaan kuin Afrikkaankin. Ulkomaankauppa on satunnaista, mutta sen osuus liikevaihdosta kasvaa.

KK-Machine Oy:n Kiviniemi perusti vuonna 2015. Sitä ennen hän työskenteli levyseppä-hitsaajana. Yritys on hyvässä kasvussa.

– Yrittäjyys on minun juttuni. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin jokainen päivä on erilainen, ja mikä parasta, päivän kulun saan suunnitella itse.

– Yrittäjänä minulla on ollut varmaan ripaus hyvää tuuria. Mutta kehityksessä pitää pysyä mukana. Tekniikka kehittyy vauhdilla. Kone- ja laitetietoa on päivitettävä jatkuvasti.

Nivalan Teollisuuskylän kautta Kiviniemi sai pari vuotta sitten nopeasti toimitilan Aseman seudulta.

– Sijainti on hyvä. Nivalassa on paljon maatalous- ja koneyrittäjiä. Tykkään toimia ihmisten parissa. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkeä.

Lue lisää www.kkmachine.fi


Jaa sivu eteenpäin

Lue myös