Eka-Sorvaus Oy

Nivalalaisesta autotallista vuonna 1978 alkunsa saanut, nykyään Nivalan teollisuuskylässä toimiva Eka-Sorvaus toimii alihankkijana eri teollisuuden sektoreille, pääasiassa kone- ja laitevalmistajille.

Nykyisellä kokoonpanolla yritys on toiminut vuodesta 2017, kun toimitusjohtaja Jari Harjula kumppaneineen osti yrityksen liiketoiminnan.

Lähiseudun kunnossapitotarpeet maataloudessa ja Hituran kaivoksella olivat alkusysäys yrityksen toiminnalle ja kaivosteollisuus on nykyäänkin yksi tärkeimmistä asiakassektoreista. Koneistuksen ja kokoonpanon ohella teollisuuden kunnossapito kuuluu Eka-Sorvauksen palveluihin vielä tänäkin päivänä.

Toiminnan painopiste on siirtynyt yksittäisten osien koneistamisesta ja sorvaamisesta isompiin kokonaisuuksiin, mutta asiakkaiden tarpeisiin halutaan vastata aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Teollisuuskylästä Harjulalla on vain positiivista sanottavaa.

– Hyvin paljon täällä tehdään yhteistyötä yritysten välillä ja autetaan toisia. On hienoa, että Nivalan Teollisuuskylällä on katse tulevaisuudessa ja uusia tontteja kartoitettuna. Meidän kuvamme toiminnasta on erittäin positiivinen ja yhteistyötä oman kasvutavoitteemme saavuttamiseksi tehdään jatkuvasti.

Lue lisää eka-sorvaus.fi


Jaa sivu eteenpäin