CoPaint Oy

CoPaint Oy on nivalalaisen Joni Niemi-Korven autotallista vuonna 2019 alkunsa saanut teollisuusmaalaamo, joka maalaa tuotteita ensisijaisesti konepajateollisuuden tarpeisiin.

Tuotteet esikäsitellään hiekka- tai raepuhaltamalla, suojataan ja lopulta maalataan asiakkaan edellyttämillä maalausjärjestelmillä ja väreillä. Yhden miehen yritys on toiminut Nivalan teollisuuskylässä vuodesta 2020 lähtien, ja toiminimi muuttui osakeyhtiöksi elokuussa 2021.

CoPaintin asiakkaat ovat enimmäkseen teollisuuskylässä mutta myös lähikunnissa. Asiakkaat lähettävät Niemi-Korvelle maalattavaksi tarkoitetut tuotteet, jotka päätyvät Nivalasta ympäri maailmaa.

Käsiteltävän kappaleen koko vaihtelee kämmeneen mahtuvasta tuotteesta useamman sadan kilon painoiseen.

– Tavoitteenani on luoda yhteistyötä asiakkaideni kanssa ja tuottaa lisäarvoa tuotteen valmistukseen. Se parantaa kustannustehokkuutta ja pintakäsittelyn laatua, komponentteja muun muassa kaivosteollisuudelle maalaava Niemi-Korpi toteaa.

Nivalan erinomaiset logistiset yhteydet ja yritysten välinen yhteistyöverkosto saavat häneltä kiitosta, sillä lyhyillä välimatkoilla eri toimijoiden välillä säästetään paitsi euroja, myös ympäristöä.

Teollisuuskylä on CoPaintin koti hyvästä syystä, sillä kehittyvän yrityksen toimitusjohtaja näkee alueella hyvät mahdollisuudet kasvulle.

– Täältä löytyivät heti sopivat tilat läheltä asiakkaita, ja kun yritystä halutaan tulevaisuudessa kasvattaa, siihen saa tukea ja apua helposti. Kun ei tarvitse itse huolehtia toimitilojen rakentamisesta tai laajentamisesta, yrityksille jää aikaa ja resursseja keskittyä ydintoimintaan, Niemi-Korpi kiittelee.

Lue lisää www.copaint.fi


Jaa sivu eteenpäin