Hemparts Oy

Hemparts Oy on metallialan yritys, jonka päätuotteita ovat erilaiset tulisijaluukut. Niiden lisäksi Hemparts tarjoaa metallialan palveluja tilaustyönä yksityisten asiakkaiden ja yritysten tarpeisiin 3D-suunnittelusta valmistukseen ja erilaisiin pintakäsittelyihin.

Yrittäjä Henri Pääkön vuonna 2014 perustama yritys työllistää Pääkön lisäksi kolme alan ammattilaista, jotka hallitsevat kaikki metallituotteiden vaativat valmistusvaiheet.

Nivalan teollisuuskylässä toimiva Hemparts Oy tekee läheistä yhteistyötä alueen muiden yritysten kanssa. Henri Pääkkö kertoo tilaavansa säännöllisesti alihankintaa muilta toimijoilta, ja yhteistyö on sujuvaa.

Hemparts valmistaa mittatilaustuotteita useille alueen yrityksille. Suurin osa Hemparts Oy:n toiminnasta kohdistuu tulisijaluukkuihin.

– Useimmiten valmistetun tuotteen loppusijoituspaikka on kuluttajan olohuone, joten työn jäljen on oltava äärimmäisen laadukasta ja huolella viimeisteltyä, Pääkkö kertoo.

Nivalasta kotoisin oleva yrittäjä pitää Nivalaa erinomaisena kotipaikkana myös yritykselleen, sillä logistinen sijainti on ihanteellinen maan keskellä. Nivalan Teollisuuskylä saa häneltä positiivista palautetta.

– Teollisuuskylässä yrityksen on helppo keskittyä yrityksen ydintoimintaan. Täällä asiat järjestyvät nopeasti. Teollisuuskylässä yrittäjän on hyvä tehdä työtä.

Kasvussa olevan yrityksen tulevaisuudennäkymät ovat Pääkön mukaan varsin positiiviset ja osaaville metallialan ammattilaisille on kysyntää.

– Useita projekteja on työn alla ja suunnitteilla. Jos metallialan mittatilaustöille tai metallialan palveluille on tarvetta, meiltä saa alan monipuoliset palvelut.

Lue lisää hemparts.fi


Jaa sivu eteenpäin

Lue myös