Grynos Oy

Nivalassa Nitekin tiloissa toimiva Grynos Oy toteuttaa yritysten toiminnanohjausjärjestelmiä eri teollisuudenalojen tarpeisiin, pääpainon ollessa lasiteollisuudelle räätälöity ERP-järjestelmä.

Grynosin käsialaa on myös oppilaitoksille suunnattu järjestelmä Grynos Opinto. Toimitusjohtaja Anssi Ruotsalaisen mukaan asiakkaita on Oulusta Helsinkiin saakka, mutta myös ulkomailla Ruotsissa ja Latviassa.

Yrityksenä Grynos näki päivänvalon vuonna 2008 ja on alusta saakka toiminut Nivalassa Nitekin rakennuksessa. Ruotsalaisen mukaan vielä koskaan ei ole tullut vastaan syitä toimia muualla kuin Nivalassa, vaikka toinen toimisto löytyykin Ylivieskasta ja kolmas on parhaillaan suunnitteilla Ouluun.

Yrittäjänä Nivalassa jo vuodesta 1997 toiminut Ruotsalainen kiittelee Nivalan puitteita yritystoiminnalle kaikessa kattavuudessaan, aina tiloista yhteistyömahdollisuuksiin saakka.

– Teollisuuskylä on meille erinomainen paikka toimia, sillä tarvittaessa isommat tilat järjestyvät erittäin nopeasti ja kaikki tarvittava on lähellä, Anssi Ruotsalainen kertoo.

Vuosien varrella he ovat huomanneet, että muilla paikkakunnilla varsinkin pienemmille yrityksille sopivien tilojen löytäminen on vähintäänkin haastavaa, mutta Nivalassa näin ei ole.

– Kyllä Nivalan Teollisuuskylässä pyritään tekemään toiminta mahdollisimman helpoksi, oli sitten kyseessä pieni tai suuri yritys, Ruotsalainen sanoo.

Lue lisää www.grynos.com