NTcab Oy

NTcab Oy valmistaa Nivalan Teollisuuskylässä työkoneohjaamoita muun muassa kaivoskoneisiin, puutavaranostureihin ja erilaisiin materiaalinkäsittelylaitteisiin. Noin 50 työntekijän voimin Nivalassa valmistuu vuosittain satoja kappaleita erilaisia ohjaamoita.

NTcabin toimitusjohtaja Antti Hyyryläisen mukaan Nivalan Teollisuuskylä tarjoaa yrityksen toiminnalle erinomaiset puitteet. Yritykset voivat keskittyä ydinosaamiseensa, samalla kun Teollisuuskylä huolehtii puitteista sekä niiden räätälöinnistä asiakkaidensa tarpeisiin.

– Teollisuuskylässä oli aikoinaan valmiit kaavoitukset ja hallipohjat, joten hallin vuokraaminen oli helppoa ja dynaamista. Tarpeisiin pystytään vastaamaan esimerkiksi laajennuksilla, mikä mahdollistaa joustavan kasvun, Hyyryläinen kertoo.

Vuodesta 1983 saakka toimineen yrityksen toimitusjohtaja Hyyryläisen mielestä Nivalan teollisuuskylä on sijainniltaan loistava, sillä maantieteellisessä keskiössä toimiminen mahdollistaa helpon logistiikan ympäri maata.

– Sijainnilla on suuri merkitys, mutta myös Teollisuuskylän palveluiden joustavuus ja turhan byrokratian karsiminen tehokkaan toiminnan nimissä ovat merkittävä etu.

Lue lisää ntcab.fi