Peräahon Kone Ky

Peräahon Kone Ky on toiminut Nivalassa jo vuodesta 1963 lähtien ja palvelee Nivalan sekä lähialueiden asiakkaita jo toisessa polvessa veljesten Kimmo ja Petri Peräahon johdolla. Yritys tarjoaa monipuolisia koneurakointi- ja -huoltopalveluita, konevuokrausta sekä autojen rengas- ja vannemyyntiä yritys- ja yksityisasiakkaille.

Peräahon Kone Ky myy ja huoltaa työkoneiden lisäksi kookkaita maasto- ja lava-autoja. Kaiken kukkuraksi yritys toteuttaa myös metsien viljelytöitä metsäyhtiöille ja -yhdistyksille sekä Metsähallitukselle.

Nivalan teollisuuskylän alueella toimii useita Peräahon Koneen vakituisia yritysasiakkaita, ja yrittäjä Kimmo Peräahon mukaan yhteistyö on molemminpuolista.

– Nivalassa on apua saatavana naapuriyrityksiltä, mikä mahdollistaa keskittymisen omaan erikoisosaamiseen. Kaikkia yritystoiminnassa tarvittavia koneita ja laitteita ei ole välttämätöntä hankkia itse.

Kumppanuus toimii Kimmo Peräahon mielestä esimerkillisesti paitsi yritysten välillä myös Nivalan Teollisuuskylän kanssa, joka kannustaa yhteistyöhön ja on aina valmiina tukemaan paikallisia yrittäjiä esimerkiksi toimitiloihin liittyvissä tarpeissa.

– Meillä on välitön suhde Nivalan Teollisuuskylään. Hommat lähtevät aina rullaamaan nopeasti ja tehokkaasti puolin ja toisin, sillä Nivalan Teollisuuskylä on myös asiakkaamme, Kimmo Peräaho kiittelee.

Paikallisten yritysasiakkaiden lisäksi Peräahon Kone Ky palvelee kattavasti myös muualta tulevia keikkatyöläisiä, kuten maanrakennusyrityksiä ja metsänhoitoalan toimijoita.

– Erityisen paljon kiitosta olemme saaneet siitä, että olemme valmiita korjaamaan koneita ja laitteita paikan päällä myös iltaisin, jotta koneet saadaan käyttöön heti seuraavana aamuna ilman, että työhön tulee katkoksia tai huoltoseisakkeja, Peräaho kertoo saamastaan asiakaspalautteesta.

Lue lisää www.peraaho.com


Jaa sivu eteenpäin

Lue myös