Tietopalvelu Group Oy

Nivalassa vuodesta 2021 toiminut Tietopalvelu Group Oy toimittaa yritysasiakkailleen kaikki toimistoympäristössä tarvittavat laitteet, mutta myös toimistokalusteet. Etätöiden yleistyttyä yritys on varustanut myös kotikonttoreita.

Vuonna 1983 perustettu Hämeen Tietopalvelu on vuosien saatossa laajentunut käytännössä koko maan kattavaksi palveluntarjoajaksi ja toimii nyt myös Nivalan teollisuuskylässä.

Nivalassa työskentelevä myyntipäällikkö Petteri Aaltonen kertoo yrityksen toimittavan toimistoympäristön laitteita hyvin monipuolisesti.

– Yritysten lisäksi myös kunnalliset ja julkiset toimijat ovat asiakkaitamme ja pystymme palvelemaan heitä hyvin kattavasti aina työmaatoimistoista mobiilivaihteisiin. Muuttuviin tarpeisiin tarjoamme myös joustavia leasing-ratkaisuja, Petteri kuvailee.

Nivalan keskeinen sijainti on Petterin mukaan merkittävä etu asiakaspalvelussa, sillä logistisesti laitteiden ja niiden huollon toimittaminen ympäryskuntiin on nopeaa ja tehokasta.

Nivalassa kaksi henkilöä työllistävä Tietopalvelu Group ylläpitää toimiston lisäksi paikallista varastoa, josta Nivalankin yrittäjät saavat hätätilanteissa nopeasti uudet laitteet esimerkiksi rikkoutuneiden tilalle.

Koko maassa Tietopalvelu Group työllistää noin 20 henkilöä ja rekrytoi parhaillaan lisää henkilöstöä.

Teollisuuskylä toimintaympäristönä saa myyntipäälliköltä paljon kiitosta, sillä teollisuuskeskittymästä kohdeasiakkaat löytyvät helposti ja heitä on myös helpompi palvella. Luonnollisesti myös Nivalan teollisuuskylän jatkuva kasvu on Petterin silmissä valtava plussa.

Lue lisää www.tietopalvelu.com


Jaa sivu eteenpäin