Pro Estore Oy

Äärimmäisen tarkkaa hienomekaniikkaa valmistuu Nivalan Teollisuuskylässä Pro Estore Oy:ssä. Yritys tuottaa komponentteja hoitoalalle, aseteollisuudelle, autoteollisuudelle, maatalouskoneisiin ja käytännössä kaikkiin kohteisiin, missä hienomekaniikkaa tarvitaan.

Viime syksynä 20-vuotissyntymäpäiviään viettänyt yritys työllistää Nivalassa 54 henkilöä ja Rovaniemellä 11, toimittaen tuotteitaan koko Suomeen.

Nivalaan Pro Estore päätyi toimitusjohtaja Tommi Löytynojan mukaan huolellisen taustatutkimuksen lopputuloksena.

– Lähikuntien vaihtoehdot katseltiin läpi ja huomattiin, että Nivalan teollisuuskylästä löytyi paitsi sopivat tilat, myös paljon pinnoittajia, hitsaajia ja muita metallialan toimijoita, joten se tarjosi aloittelevalle yritykselle turvallisen pohjan. Myös ensimmäiset asiakkaat löytyivät teollisuuskylästä, Löytynoja kertoo.

Nivalan Teollisuuskylä saa Tommi Löytynojalta vahvan suosituksen uusille yrittäjille.

– Aloittavalle yritykselle tarjotaan mahdollisuus vuokrata toimivia tiloja, ja mekin aloitimme vuokralla muiden tiloissa, mutta nykyiset tilamme on rakennettu meitä varten. Vuokratiloissa toimiminen antaa meille mahdollisuuden keskittyä omaan tekemiseemme. Sijoitamme koneisiin ja laitteisiin, emme kiinteistöihin. Tämä on mahdollistanut myös nopean kasvun.

Lue lisää www.proestore.com