Weldline Oy

Teollisuusputkistoja valmistava, asentava ja huoltava Weldline Oy on toiminut Nivalassa vuodesta 2016 lähtien.

Ympäri Suomea toimivan yrityksen toiminnan kannalta Nivalan teollisuuskylä on sijainniltaan ihanteellinen, kertoo Weldline Oy:n toimitusjohtaja Jouni Leppimaa.

– Nivalasta on hyvät yhteydet ja kohtuulliset välimatkat mihin tahansa kotimaan kolkkaan.

24 henkilöä työllistävässä yrityksessä työskentelee hitsaajia ja teollisuusputkiasentajia.

Teollisuusasiakkaiden, kuten paperi- ja sellutehtaiden, lämpölaitosten ja ydinvoimaloiden putkistoilta vaaditaan paljon, joten Weldline Oy:n erityisosaamiselle on runsaasti kysyntää.

– Tehtaiden seisakkien ja alasajojen aikana putkistot täytyy vaihtaa ripeästi, jotta tehtaan toiminta voi jatkua jälleen normaalisti, eikä asiakkaalle tule turhia kustannuksia, Leppimaa kertoo.

Myös normaalit putkistojen kunnossapitotoimet tehtaiden ja laitosten ollessa käynnissä kuuluvat Weldlinen palveluvalikoimaan.

Nivalan Teollisuuskylässä Leppimaa näkee paljon positiivista.

– Olemme hyvin tyytyväisiä Teollisuuskylän palveluihin, sillä kasvavan yrityksen tarpeisiin on vastattu nopeasti esimerkiksi tilojen osalta. Kaikkiin ongelmiin on aina löytynyt ratkaisu.

Weldline Oy tekee yhteistyötä muiden teollisuuskylässä toimivien yritysten kanssa muun muassa koneistus- tai teollisuusmaalaustarpeissa.

– Mikäli mahdollista, käytämme aina paikallisia alihankkijoita, toimitusjohtaja Leppimaa kertoo.

Nopeasti kasvanut yritys ei aio jarruttaa kasvuaan tulevaisuudessakaan, vaikka osaavan työvoiman löytäminen onkin alalla haastavaa.

– Putkistohitsaus on oma lajinsa, joka vaatii erikoistumisen. Osaaville tekijöille on kyllä töitä tarjolla, Leppimaa lupaa.

Lähitulevaisuudessa Weldline Oy:llä on kasvutavoitteita nykyisiä palveluita kehittämällä ja asiakasmäärää kasvattamalla, mutta myös uusia tuulia on tiedossa.

Lue lisää www.weldline.fi


Jaa sivu eteenpäin

Lue myös