Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme

Nivalan Teollisuuskylä Oy on Suomen suurin teollisuuskylä. Rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Teollisuuskylä laajenee Kurunpuhtoon, jossa on 60 tonttia tuotannollisia yrityksiä varten. Kurunpuhdossa yrityksesi saa kaikki teollisuuskylän yhteistyökumppaneineen tarjoamat edut ja palvelut sekä lähes sadan yrityksen kumppanuuden, hyvät verkostot ja mahtavat yhteistyömahdollisuudet.

Parhaillaan Kurunpuhdossa rakennetaan uusia kaavateitä. Kuparitie rakennetaan Pajatieltä Vierikankaantielle. Pituutta tielle tulee reilut 920 metriä.

Tiilimaalle, Nivalan keskeiselle paikalle vilkkaan Kokkola-Kajaanitien risteykseen, rakentuu Jokilaaksojen paras liikekeskusalue. Tarjolla on tontteja ja toimitilaratkaisuja kaupallisille yrityksille.

Lastaustien alueella on isoja tontteja yrityksille, jotka tarvitsevat tilaa erityisesti raskaan kaluston liikenteelle.

Tontin voi ostaa omaksi tai vuokrata ja toimitilat voi rakentaa itse. Vaihtoehtona on ulkoistaa rakennuttaminen Nivalan Teollisuuskylä Oy:lle. Hoidamme kaikki järjestelyt valmiiksi toiveittesi mukaan tontin varauksesta muuttovalmiiksi toimitilaksi.

Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme. Lue lisää nettisivuiltamme ja ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Lisätietoja aiheesta antaa

Harri Poranen

Toimitusjohtaja

Vapaat toimitilat ja kehityshankkeet. Lisätietoa myös rakennushankkeista sekä niiden hankinnoista ja kilpailutuksista.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia