Nordic Business Forumin striimaus- ja verkostoitumistapahtuma Teknologiakeskus Nitekissä 27.-28.9.2023

Yrittäjä, asiantuntija, opiskelija ja kuntapäättäjä! Mikä sinua mietityttää yritysten muutoskyvykkyydessä, johtajuudessa ja uusien innovaatioiden luomisessa?

Nyt on tarjolla upea tilaisuus päästä kuulemaan kansainvälistä huippuasiaa liike-elämästä, yrittäjyydestä ja alaan vaikuttavista ajankohtaisistatrendeistä!

Nordic Business Forum on vuosittain järjestettävä kansainvälinenliike-elämän ja yrittäjyyden konferenssi, jonne on nyt tarjolla ilmainen pääsy striimaustapahtumassa Nivalassa!

Tule mukaan kuulemaan, miten vastata nykyhetken ja tulevaisuuden koviin haasteisiin, kuinka tiimit saadaan toimimaan, miten herätetään luovuus innovoimaan uutta vanhan tilalle? Miten muutos tehdään hallitusti? Mukana on myös Nobel-palkittu Malala Yousafzai.

Tapahtumassa striimataan Forumin puheenvuorot, ja tauoilla pääsevät ääneen paikalliset yrittäjät sekä Oulun yliopiston KerttuSaalasti Instituutin ja Nihakin asiantuntijat. He tuovat mukaan suomalaista näkökulmaa konferenssin teemoihin.

Tapahtuma on tarkoitettu alueen yrittäjille, kuntapäättäjille, asiantuntijoille sekä yrittäjyydestä ja sen kansainvälisistä mahdollisuuksista kiinnostuneille nuorille.

Ständeillä ovat esillä erityisesti vientiin liittyvät asiat. NBF:n puheenvuorot ovat englanniksi ja Nivalassa esitettävät puheenvuorot suomeksi.

Tapahtuman järjestävät Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti ja Nihak ry yhteistyössä EU-rahoitteisen Muutoksenhallinta-hankkeen ja Nivalan Teollisuuskylä Oy:n kanssa.

Tapahtumassa on kahvitarjoilu sekä torstaina myös lounas.

Aika: 27.-28.9.2023

Paikka: Nivalan Teknologiakeskus Nitek, Pajatie 5, Nivala

Katso ohjelma täältä.

Ilmoittaudu mukaan 15.9. mennessä täältä.

Lisätietoja

Lauri Jouhki, Nihak ry
lauri.jouhk(at)nihak.fi
050 5436224

Minna Kilpeläinen, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti
minna.kilpelainen(at)oulu.fi
040 3523608

Lämpimästi tervetuloa!


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia