Nivalan kaupungin yrittäjäpalkinto 2021 Nivalan Puskutyö Oy:lle

Nivalan kaupunki on myöntänyt vuoden 2021 yrittäjäpalkinnon Nivalan Puskutyö Oy:lle. Timo Ylikotilan vuonna 1995 perustama yritys on keskittynyt maan ja louheen siirtoon. Vuonna 2017 sukupolvenvaihdoksen myötä yrityksen vetovastuussa ovat nyt veljekset Mika ja Marko Ylikotila.

Nivalan kaupungin yrittäjäpalkinto 2021 jaettiin juhlavassa tilaisuudessa Teknologiakeskus Nitekissä perjantai-iltana. Kuvassa oikelta kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eija-Riitta Niinikoski, kaupunginjohtaja Päivi Karikumpu, Nivalan Puskutyö Oy:stä Mika ja Saija Ylikotila sekä Marko ja Katja Ylikotila, Nivalan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Vuolteenaho, Nihakin yrityspalvelupäällikkö Marika Kumpula ja Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimitusjohtaja Harri Poranen.

Alkuvuosien puskukoneista yrityksen konekanta on monipuolistunut ajo- ja kuormauskoneisiin. Nykyinen kalusto soveltuu suurehkojen maa- ja louhemassojen käsittelyyn, kuormaukseen ja kuljetukseen suljetuilla työmaa-alueilla.

Suurimmat työkohteet ovat moottoritie- ja kaivostyömaat eri puolilla Suomea. Yrityksellä on koneet ja osaaminen satojentuhansien kuutioiden maa-ainesten siirtoon.

Nivalan Puskutyö työllistää noin 50 henkilöä. Toimitilat ovat Nivalan teollisuuskylässä. Käytössä on huolto- ja korjaustilat. Oman kaluston lisäksi yrityksen on mahdollista tehdä huolto- ja korjaustöitä myös asiakkaille.

Palkinnonjaon perusteissa kaupunki nostaa esiin yrityksen pitkäkestoisen ja kannattavan liiketoiminnan voimakkaasti kilpailulla alalla. Yritys on iso työllistäjä, ja kotipaikka on pysynyt Nivalassa, vaikka työmaat sijaitsevat maakunnissa.

Palkinto luovutettiin kaupungin järjestämässä tilaisuudessa Teknologiakeskus Nitekissä perjantaina 12.11.2021.

Lisätietoja aiheesta antaa

Harri Poranen

Toimitusjohtaja

Vapaat toimitilat ja kehityshankkeet. Lisätietoa myös rakennushankkeista sekä niiden hankinnoista ja kilpailutuksista.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia