Katsastuspalvelut jatkuvat Nivalassa – Plus Katsastus avasi tutuissa tiloissa

Plus Katsastus Pohjois-Pohjanmaa huolehtii jatkossa paikkakunnan katsastuspalveluista. Yritys aloitti toimintansa teollisuuskylässä Pajatiellä tutuissa tiloissa, joissa aikaisempi yrittäjä lopetti toimintansa huhtikuussa.

Plus Katsastus Nivalan toimipisteessä asiakkaita palvelevat katsastajat Ari Pentti ja Ari Rautakoski sekä toimistotyöntekijä Linnea Vähäsarja.

– Kesäkuun alussa toiminta käynnistyi mukavissa merkeissä. Asiakkaita kävi heti ensimmäisellä viikolla katsastamassa autoja, kertoo toimitusjohtaja Heikki Nikkola.

Nikkolan mukaan katsastuspalvelut järjestyivät Nivalaan nopeasti.

– Nivalan Teollisuuskylän kanssa yhteinen tahtotila löytyi heti. Tilat ovat uudet ja modernit ja sijainti on hyvä. Merkittävää oli myös se, että onnistuimme saamaan ammattitaitoisia katsastajia ja voimme pitää aseman auki koko kesän.

Katsastusaseman laitteet yritys osti Nivalan Autokatsastuksen konkurssipesältä.

Plus Katsastus on vuonna 2010 perustettu yrittäjävetoinen kotimainen yritys. Pääpaikka on Raisio. Toimipisteitä on ympäri Suomea. Nivalan katsastusasema on ketjun 46.s. Pohjois-Pohjanmaalla toimipisteet ovat Nivalan lisäksi Haapavedellä, Ylivieskassa, Kalajoella, Kannuksessa, Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Pihtiputaalla.

– Olemme kasvuyritys ja laajennamme toimintaamme uusille paikkakunnille. Viimeisen kolmen vuoden aikana Plus katsastusasemien määrä on tuplaantunut, Nikkola kertoo.

Nivalassa yritys tarjoaa kevyen kaluston katsastuspalveluja. Lähimmät raskaan kaluston katsastuspalvelut yritys tarjoaa Ylivieskassa ja Haapavedellä.

Nivalan toimipiste työllistää kaksi katsastajaa ja yhden toimistohenkilön.

Yritykselle on Nikkolan mukaan kunnia-asia, että katsastusasemat ovat auki aina suunniteltujen aukioloaikojen mukaisesti ja palvelu pelaa.

– Tarvittaessa olemme saaneet jostakin verkoston asemalta tekijän tuuraamaan esimerkiksi sairastapauksissa.

Katsastusajan voi varata puhelimitse, netin kautta ja paikan päälle voi tulla ilman ajanvarausta.

– Kun ajaa suoraan asemalle, ajan voi saada pienen odottamisen jälkeen.

 

Lisätietoja
Plus Katsastus Oy, toimitusjohtaja Heikki Nikkola puh. 0400 711 863
Nivalan Teollisuuskylä Oy, toimitusjohtaja Harri Poranen puh. 044 445 7209

Lisätietoja aiheesta antaa

Harri Poranen

Toimitusjohtaja

Vapaat toimitilat ja kehityshankkeet. Lisätietoa myös rakennushankkeista sekä niiden hankinnoista ja kilpailutuksista.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia