• NIHAK on kehitämisorganisaatio, joka tarjoaa yritys- ja aluekehityspalveluja

Yritys- ja elinkeinopalvelut

Nivalan Teollisuuskylä yhteistyökumppaneineen palvelee yrityksiä monipuolisesti, olipa kyse yrityksen perustamista, toimitilan tai tontin tarpeesta tai tuotantoprojektin suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Nivalan Teollisuuskylä Oy rakennuttaa ja vuokraa yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoi kehittämishankkeita, kehittää elinkeinopalveluja sekä tarjoaa tutkimus- ja tuotekehityspalveluja. Teollisuuskylä hallinnoi tutkimus- ja kehitysympäristö ELME Studiota, jossa toimii uusien tuotantoteknologioiden tutkimuksen, koulutuksen ja elinkeinoelämän yhteisö. Tavoitteena on olla merkittävin kansainvälinen tulevaisuuden tuotantotekniikan osaaja Suomessa. www.elmestudio.fi

Nivalan Teollisuuskylä on mukana hankkeissa Tehokkaat rakenteet Tera, HyVa-huoltovarmuushanke, Uulops – Uuden osaamisen lukio -hanke ja ARVO eli vähähiilinen yritysekosysteemi ratkaisuna maaseudun kestävään kasvuun -hanke.

Nivalassa yritys- ja elinkeinoelämän palveluja tuottaa alueellinen kehitysyhtiö Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y. Nivalan yrityspalvelupäällikkönä toimii Marika Kumpula.

Yhteyshenkilö
Yrityspalvelupäällikkö Marika Kumpula
marika.kumpula(at)nihak.fi
puh. 046 5040 8480

www.nihak.fi