Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme

 

Nivalan Teollisuuskylä Oy on Suomen suurin teollisuuskylä. Rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tiilimaalle, Nivalan keskeiselle paikalle vilkkaan Kokkola-Kajaanitien risteykseen, rakentuu Jokilaaksojen paras kauppapaikka. Tarjolla on tontteja ja toimitilaratkaisuja yrityksille. Juuri nyt rakennetaan Tiiliruukkia, joka tarjoaa pienyrityksille modernit tuotantotilat.

Teollisuuskylä laajenee myös Kurunpuhtoon, jossa on 60 tonttia tuotannollisia yrityksiä varten. Kurunpuhdossa yrityksesi saa kaikki teollisuuskylän yhteistyökumppaneineen tarjoamat edut ja palvelut sekä lähes sadan yrityksen kumppanuuden, hyvät verkostot ja mahtavat yhteistyömahdollisuudet.

Tontin voi ostaa omaksi tai vuokrata ja toimitilat voi rakentaa itse. Vaihtoehtona on ulkoistaa rakennuttaminen Nivalan Teollisuuskylä Oy:lle. Hoidamme kaikki järjestelyt valmiiksi toiveittesi mukaan tontin varauksesta muuttovalmiiksi toimitilaksi.

Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme. Lue lisää nettisivuiltamme ja ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

 

Teksti Elisa Kujala
Havainnekuva Jorma Paloranta Oy