Uuden sukupolven 5-akselityöstökeskus Pro Estorelle

Tommi Löytynoja ja Vesa Kauppila hankkivat Pro Estorelle uutta huipputekniikkaa Saksasta. Kuvassa laitteen maahantuoja Vossin edustajat Jyrki Ryymin (vas.) ja Marko Vossi (oik.).

Pro Estore panostaa tuotannossaan määrätietoisesti alan huipputekniikkaan. Uusin hankinta on uuden sukupolven 5-akselityöstökeskus.

Nivalalainen haastavien kappaleiden keskikokoisiin ja suursarjoihin erikoistunut Pro Estore Oy on investoinut saksalaiseen GROB G550T vaakakaraiseen 5-akselityöstökeskukseen vapaasorvauksella (sorvauspöytä + karan interpolaatio) yhdistettynä älykkääseen ja kompaktiin PSS-R13 palettivarastoautomaatioon.

Älykäs konsepti

Koneissa on poikkeuksellisen älykäs rakenne, mikä mahdollistaa koneistuksen myös ylösalaisin, jolloin saavutetaan ylivoimainen lastunpoisto.

Pro Estore on työstöpalvelujen moniosaaja. Yritys toimittaa koneistus-, hienomekaniikka- ja kokoonpanopalveluita. Asiakkaat ovat korkeaa laatua arvostavat mekaanisten, optisten ja elektronisten laitteiden valmistajat. Yritys on toiminut vuodesta 2000. Toimitilat ovat Nivalan teollisuuskylässä.