Teknologiakeskus Nitekin kokoustiloja voi varata Teollisuuskylän nettisivuilta

Teknologiakeskus Nitekin aula soveltuu vaikka taidenäyttelyn järjestämiseen.

 

Nitekin kokoustiloissa voi järjestää tapahtumia 1.6.2020 lähtien Valtioneuvoston kokoontumisrajoitukset ja turvavälit huomioiden.

 

Valtioneuvoston sivuilla todetaan: Epidemiologinen arvio ja ennuste antavat mahdollisuuden lieventää yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten henkilömäärärajoitusta nyt voimassa olevasta 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön 1.6.2020 alkaen toistaiseksi. Lisäksi hallitus suosittaa toimintaohjeena välttämään yli 50 henkilön kokoontumista sellaisissa yksityisissä tilaisuuksissa (esimerkiksi yksityisen ja kolmannen sektorin järjestämät yksityiset juhla-, kulttuuri-, harraste-, liikunta- ja urheilutapahtumat sekä uskonnolliset tilaisuudet), jotka eivät ole yleisötilaisuuksia. Kokoontumisrajoitusten tilanne arvioidaan uudelleen kesäkuun loppuun mennessä.

Nitekin kokoustilat ovat varattavissa nettisivuilta osoitteesta https://www.nivalanteollisuuskyla.fi/fi/kokoustilat/

Toistaiseksi Nitekissä ei ole ravintolapalveluja.
Kokoustiloissa on käsidesiä.

Nivalan Teollisuuskylä Oy palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse ma – pe klo 8 – 16. Mahdolliset asiakastapaamiset on hyvä sopia etukäteen.

Asiakkaiden yhteydenottoihin ja sähköpostiin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Postilaatikko on Nitekin alakerrassa. Henkilökunnan sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@nivala.fi

– toimitusjohtaja Harri Poranen puh. 044 445 7209
– kehitysjohtaja Kari Kutuniva puh. 040 542 5669
– talouspäällikkö Tanja Rautio puh. 040 594 0201
– kehittämispäällikkö Jari Tirkkonen puh. 0400 392 463

Nivalan Teollisuuskylä Oy noudattaa Valtioneuvoston koronaohjeistuksia.Valtioneuvoston periaatepäätös suunnitelmasta koronakriisin hallinnan hybridistrategiaksi.

Ajankohtaiset virustiedotteet ovat THL:n sivuilla osoitteessa https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Tarvittaessa tilanteesta tiedotetaan Teollisuuskylän nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Aurinkoista kesää kaikille.

Nivalan Teollisuuskylä Oy

Harri Poranen
toimitusjohtaja
044 445 7209