Projektiosaamista Teollisuuskylään

Markku Kananen ja Tuomas Sarjanoja vahvistavat Nivalan Teollisuuskylä Oy:n projektiosaamista. Kummallakin on usean vuoden kokemus projektitöistä ja yrityselämän kehittämisestä eri organisaatioissa.

Markku Kananen keskittyy uusien projektihakemusten laatimiseen niin Nivalan Teollisuuskylä Oy:n, Nivalan kaupungin kuin ympäröivän maaseudun siirtymisestä vihreän energian käyttöön sekä hiilineutraalisuuteen liittyvissä hankkeissa.

Kananen on toiminut useita vuosia projektijohdon tehtävissä ja vahvistaa Teollisuuskylän osaamista erityisesti uusiutuvan energian käyttöönottoon liittyvissä pilotointikohteissa.

Projektityöntekijän tehtävässä Kananen on aloittanut huhtikuun alussa.

Tuomas Sarjanojan tehtävänä on hanketyön organisointi ja kehittäminen. Työhön kuuluu muun muassa etsiä rahoituskanavia yritysten kehittämishankkeille, kartoittaa uusia yhteistyömahdollisuuksia eri organisaatioiden kesken ja toimia yhtiön edustajana eri hankkeissa.

Sarjanoja on toiminut yrittäjänä eri toimialoilla lähes 30 vuotta. Kokemusta on liiketoimintojen kehittämisestä, tuotannon-, henkilöstö-, laatu- ja ympäristöasioiden sekä asiakashankinnan ja markkinoinnin johtotehtävistä.

Projektityöntekijän tehtävässä Sarjanoja on aloittanut huhtikuun alussa.