Nivalan Teollisuuskylä Oy ja Compass Group yhteistyösopimukseen – Lounasravintola avaa ovensa Nitekissä syyskuussa

Kehitysjohtaja Kari Kutuniva ja toimitusjohtaja Harri Poranen esittelivät Teknologiakeskus Nitekin ravintolatiloja Compass Group FS Finland Oy:n asiakkuuspäällikkö Tuija Niemelle ja myyntipäällikkö Arto Taipaleenmäelle.

 

Nivalan Teollisuuskylä Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Compass Group FS Finland Oy:n kanssa Teknologiakeskus Nitekin ravintolapalveluiden järjestämisestä. Sopimus sisältää lounasravintolan ja kahvilan palvelut, tilaus- ja edustustarjoilut kokouksiin ja tapahtumiin, catering-palvelut sekä mukaan myytävät tuotteet.

 

Compass Group on maailman johtava yritysten ateria- ja tukipalveluiden tuottaja. Konsernin liikevaihto on yli 25 mrd. euroa, ja sillä on yli 600 000 työntekijää 45 maassa. Yritys on maailman seitsemänneksi suurin yksityinen työnantaja. Pääkonttori on Isossa-Britanniassa. Konserni on perustettu vuonna 1941. Suomessa yritys on toiminut 20 vuotta. Toimipisteitä on lähes 600, lähimmät Sievissä, Ylivieskassa ja Oulaisissa. Suomen pääkonttori on Helsingissä, aluetoimistoja on eri puolilla maata ja työntekijöitä on yli 300.

Ravintola avaa ovensa syyskuun alussa. Sitä ennen Nitekin ensimmäisessä kerroksessa oleva 260-paikkainen ravintolasali saa ajan ja trendin mukaisen ilmeen.

– Ravintolatilat ovat hyvät ja ajanmukaiset, mutta uuden toimijan myötä ilmeen uudistus on paikallaan. Hyvässä yhteistyössä rakennamme palveluja asiakkaita kuunnellen. Nyt haemme ravintolaan henkilökuntaa. Ravintolapäällikön lisäksi etsimme yhtä kokoaikaista ja kahta osa-aikaista ravintola-alan osaaja, kertoo asiakkuuspäällikkö Tuija Niemi.

Myyntipäällikkö Arto Taipaleenmäen mukaan yritys näkee Nivalassa selkeän kasvun mahdollisuuden.

– Nivala on elinkeinoelämältään vilkas paikkakunta. Teknologiakeskuksen ympärillä on paljon yrityksiä ja lounaspalveluilla on kysyntää. Alan palveluista alueella on ollut selkeä puute. Catering-palveluja tarjoamme yritysten omissa tiloissa, ja siinä on paljon mahdollisuuksia. Nivalan sijainti on hyvä varsinkin, kun meillä on lähikunnissa vastaavaa toimintaa.

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimitusjohtaja Harri Poranen on tyytyväinen nyt solmittuun sopimukseen.

– Haimme luotettavaa ja pitkäaikaista toimijaa, joka vastaa joustavasti lounas-, kahvila- ja kokoustarjoiluista. Nitekissä järjestetään paljon erilaisia tilaisuuksia muutaman hengen palavereista suuriin seminaareihin. Compass Groupilla oli hyvä näkemys palveluiden kehittämiseksi.

Poranen toteaa ajan olleen haastava ravintolayrittäjän löytämiseksi. Teknologiakeskus Nitek on ollut keväästä lähtien ilman ravintolapalveluja, kun Lounasravintola Sapuska lopetti toimintansa maaliskuussa.

– Kevään ja kesän aikana käytiin lukuisia neuvotteluja eri tahojen kanssa. Korona verotti selkeästi alan toimijoiden kiinnostusta. Nitekin toiminnassa ravintolapalveluilla on hyvin keskeinen merkitys. Compass Groupilla on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta. Hallitus totesi yrityksen tarjoaman kokonaispaketin parhaaksi vaihtoehdoksi.

 

Lisätietoja: Nivalan Teollisuuskylä Oy, toimitusjohtaja Harri Poranen puh. 044 445 7209