• Nivalan teollisuuskylän toiminnan sydän on Nitek, Nivalan Teknologiakeskus

Nivalan Teknologiakeskus Nitek

Nivalan teollisuuskylän toiminnan sydän on Nitek, Nivalan Teknologiakeskus. Se vastaa elinkeinoelämän alati nopeutuviin ja kasvaviin vaatimuksiin muun muassa tarjoamalla tilat ja luomalla puitteet kehittyvälle ja menestyvälle yritystoiminnalle.

Vuonna 2004 valmistuneessa teknologiakeskuksessa toimii 20 yritystä ja organisaatiota, joissa on yhteensä 140 työntekijää. Nitekissä on suunnittelu- ja palveluyrityksiä sekä alueen elinkeinoelämän kehittäjäorganisaatioita: Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y.  ja Keskipiste LEADER.  Nivalan Teollisuuskylä Oy:n toimisto on Nitekin 2. kerroksessa.

Teknologiakeskus on myös osaamiskeskus. Nitekin yhteydessä toimii osaamiskeskusohjelmaa toteuttava Nivalan tuotantostudio, ELME Studio, joka on asiantuntijoista muodostuva, ensisijaisesti alueen metalli- ja elektroniikan mekaniikka-alan yrityksiä palveleva yrityspalvelukonsepti.

VAU!HAUS-yhteistyötila on pienyrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille sekä yrityksille, joiden työntekijä tekee etätyötä Nivalassa tai lähialueella. VAU!HAUS tarjoaa työskentelypisteitä itsenäiseen työskentelyyn, mukavia yhteistyöpisteitä ja co-working-kahvilan omassa ”olohuoneessa” sekä kokoushuoneita tärkeitä tapaamisia varten. VAU!HAUS-työtila on NIHAKin palvelu.

Nitekistä on vuokrattavissa yritys- ja toimitiloja. Vapaana olevat toimitilat näet  täältä.

Teknologiakeskuksessa on loistavat näyttely- ja tapahtumatilat messujen, seminaarien, kokousten, palaverien ja neuvottelujen järjestämiseen. Saunakabinetissa on illanviettoa varten viihtyisät tilat.

Lounasravintola Sapuska järjestää kokous-, seminaari- ja ravintolapalvelut niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Yhteyshenkilöt

Yritys- ja toimitilat
Tanja Rautio
tanja.rautio(at)nivala.fi
puh. 040 594 0201

Ravintola- ja koulutustilat
Mari Lohela
Kirsi Rautio
sapuska(at)sapuska.fi
puh. (08) 443 196
www.sapuska.fi