Lähde mukaan teollisuuskylän Roskasakkiin!

ARVO-hankkeen yhtenä tavoitteena on tehostaa kierrätystä Nivalan teollisuuskylän alueella. Tätä varten on lanseerattu Nivalan teollisuuskylän ”Roskasakki”, jonka toimijaksi valikoitui kilpailutuksen kautta Vestia Yrityspalvelut Oy.

Vestia Yrityspalvelut tarjoaa alla olevan hinnaston mukaisesti jätehuollon palveluita teollisuuskylän yrityksille. Mitä enemmän yrityksiä lähtee mukaan ”Roskasakkiin”, sitä edullisemmin jätehuolto järjestyy. Vestia Yrityspalvelut kontaktoivat mukaan lähtevät yritykset ja jokaisen kanssa laaditaan räätälöity paketti yrityksen tarpeisiin. Astiakeräyksen lisäksi löytyy myös muita vaihtoehtoja ja yritykselle etsitään parhain ratkaisu tarpeisiin nähden. Yritys myös itse valitsee, mitkä jätejakeet otetaan sopimukseen mukaan. ARVOn ajatuksena on, että mieluummin ensin vähän liikaa eri astioita, kuin liian vähän. Kun jokaiselle jakeelle on oma astia, tulee jätteet paljon helpommin lajiteltua.

Tarkemmat tarjouksen mukaiset hinnat saa Vestia Yrityspalvelut Oy:ltä soittamalla puh 08 410 8701 tai sähköpostitse info@vestiayrityspalvelut.fi tai ottamalla yhteyttä Vestia Yrityspalveluiden nettisivuilla www.vestiayrityspalvelut.fi  pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta  https://vestiayrityspalvelut.fi/pyyda-tarjous/

Yritysesittely – Raimo Seppälä, Vestia Yrityspalvelut Oy

Arvo-hankkeen yhteystiedot:

Ulla Lehtinen, projektipäällikkö, ulla.lehtinen(at)oulu.fi, 050 476 1624
Jouni Kolvanki, asiantuntija, jouni.kolvanki(at)nihak.fi, 050 3223 128
Jenna Finnilä, projektitutkija, jenna.finnila(at)oulu.fi, 046 923 4499