Elme Studiossa avoimet ovet


Laboratorioteknikko Pekka Takanen ja kehittämispäällikkö Jari Tirkkonen toivottavat kaikki kiinnostuneet tutustumaan Elme Studion toimintaan.

 

Tulevaisuuden tuotantoteknologiat FMT-päivänä tiistaina 28.5. Elme Studiossa on esillä metallien 3D-tulostus ja laserhitsaus.

Kaksi vuotta sitten Nivalan Teollisuuskylän Elme Studioon hankitulla metallin 3D-tulostimella toteutetaan teknologiatutkimukseen liittyvä vaativia materiaalitesti- ja kokeiluajoja yritysten tarpeisiin. Näin yritykset pysyvät kehityksen kärjessä ja voivat vastata kilpailukykyisellä teknologialla nopeasti kehittyviin kansainvälisiin markkinoihin.

Elme Studioon on rakentunut asiantuntijoista koostuva uusien tuotantoteknologioiden tutkimuksen, koulutuksen ja elinkeinoelämän yhteisö. Metallin 3D-tulostuksella tehdään tuotteita, joiden valmistus ei onnistu muilla tekniikoilla.

Elme Studio on metallin 3D-tulostuksen edelläkävijä. Metallin 3D-tulostimia on Suomessa vain muutama. Elme Studiossa metallin 3D-tulostuksen parissa työskentelee kymmenen henkilöä.

FMT-päivänä kaikilla asiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua Elme Studion monipuoliseen teknologiaympäristöön. Alan asiantuntijat ovat paikalla kertomassa koneiden käytöstä klo 9.30 alkaen.

Minimessuilla teknologia-alan yritykset esittelevät toimintaansa. FMT-seminaarissa klo 12 alkaen kuullaan 3D-tulostuksen mahdollisuuksista. Asiantuntijat valottavat uusien tuotantoteknologioiden tulevaisuutta aina vuoteen 2040 saakka. Nivalan Teollisuuskylä Oy on mukana tapahtuman järjestelyissä.

Lisätietoja: Nivalan Teollisuuskylä Oy kehittämispäällikkö Jari Tirkkonen puh. 0400 392 463