KURUNPUHTO 4KOTKA NETTI 1630x630
CQ8A3460
Isompi visio
10B58-121
kurunpuhto_kotka_1630x630px
nitek5250ter_300ppi
kotka
04_Schutzgas_01
01

Welcome to Industrial Park in Nivala!

Nivala Industrial Park is one of the largest and most dynamic industrial parks in Finland. We build and let industrial and commercial premises to companies, we manage development projects and we provide economic development services together with our partners.

Nivala Industrial Park acts faster than its competitors. We build premises promptly whenever the need arises and nor do we take our time when it comes to permit procedures.

When you need space, we can arrange it quicker than you could ever expect. That’s the approach we’ve decided on.

Locate to Nivala Industrial Park and succeed with others there! >>

High technology

High technology, efficient manufacturing and traditional agriculture live smoothly side by side in Nivala. We dare bravely say ”In Nivala everything is on a larger scale.” It can be seen both in amount of growth enterprises as well as business subsidies granted to our region.

Tarinat

Nivalan Teollisuuskylä on ollut mukana rakentamassa monenlaisen yrityksen tarinaa.

No posts found.

Available premises

Introduction to Nivala Industrial Park Ltd.

Primary function of the company is to build and to rent industrial and business premises for enterprises as well as to develop economic life by development projects with partners.

READ THE BROCHURE

Cooperation

Facebook

3 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Alihankintamessut parasta aikaa Tampereella. Mukana menossa alueelta Mansco Oy, ProMechanics Oy, Oy Hollmén & Co, Mecanova Oy, NTcab Oy, Mecapinta Oy, Mecaplan Oy ja Nivalan Teollisuuskylä Oy.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

1 viikko sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Nivalan Teollisuuskylä Oy on Suomen suurin teollisuuskylä. Rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Teollisuuskylän alue laajenee Kurunpuhtoon, jossa on 60 tonttia tuotannollisia yrityksiä varten. Tiilimaalle rakentuu liiketoimintojen keskittymä. Tarjolla on tontteja ja toimitilaratkaisuja yrityksille. Tiiliruukki 1:n viereen on suunnitteilla Tiiliruukki 2, joka tarjoaa pienyrityksille modernit tuotantotilat. Toimitiloja on myös Asemanseudulla, ja tontin voi varata myös Lastaustien alueelta. Teollisuuskylässä yrityksesi saa kaikki teollisuuskylän yhteistyökumppaneineen tarjoamat edut ja palvelut sekä lähes sadan yrityksen kumppanuuden, hyvät verkostot ja mahtavat yhteistyömahdollisuudet. Tontin voi ostaa omaksi tai vuokrata. Toimitilat voi rakentaa itse. Vaihtoehtona on ulkoistaa rakennuttaminen Nivalan Teollisuuskylä Oy:lle. Hoidamme kaikki järjestelyt valmiiksi toiveittesi mukaan tontin varauksesta muuttovalmiiksi toimitilaksi. Tutustu monipuolisiin yrityspalveluihimme. Lue lisää nettisivuiltamme ja ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi! www.nivalanteollisuuskyla.fi


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Haapalan koulun 1.-2. luokan oppilaat opettelevat liikkumista niin maalla, vesillä kuin joukkoliikenteessäkin Nivalan Teollisuuskylä Oy:n lahjoittamista liikennetyökirjoista.Liikennetyökirja on 130-sivuinen oppikirja, joka on uudistettu uuden tieliikennelain mukaisesti. Kirja on koululaisen henkilökohtaisessa käytössä koko ala-asteen ajan. Opettaja Pirjo Knuutin mukaan kirja tulee tarpeeseen. Kirjasta voi opetella esimerkiksi perusliikennemerkit näppärästi. Haapalan koululaisilta Teollisuuskylä sai komeat kiitoskortit.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa