Welcome to Industrial Park in Nivala!

Founded in 1974, the Industrial Park in Nivala (Nivalan teollisuuskylä) is one of the largest and most vital industrial parks in Finland. We rent industrial and commercial premises for enterprises or have the premises constructed, administrate development projects and produce business development services together with our partners of cooperation.

High technology

High technology, efficient manufacturing and traditional agriculture live smoothly side by side in Nivala. We dare bravely say ”In Nivala everything is on a larger scale.” It can be seen both in amount of growth enterprises as well as business subsidies granted to our region.

Tarinat

Nivalan Teollisuuskylä on ollut mukana rakentamassa monenlaisen yrityksen tarinaa.

No posts found.

Available premises

Introduction to Nivala Industrial Park Ltd.

Primary function of the company is to build and to rent industrial and business premises for enterprises as well as to develop economic life by development projects with partners.

READ THE BROCHURE

Cooperation

Facebook

5 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! Äärimmäisen tarkkaa hienomekaniikkaa valmistuu Nivalan Teollisuuskylässä Pro Estore Oy:ssä. Yritys tuottaa komponentteja hoitoalalle, ase- ja autoteollisuudelle, maatalouskoneisiin ja käytännössä kaikkiin kohteisiin, missä hienomekaniikkaa tarvitaan.Viime syksynä 20-vuotissyntymäpäiviään viettänyt yritys työllistää Nivalassa 54 henkilöä ja Rovaniemellä 11, toimittaen tuotteita koko Suomeen. Nivalaan Pro Estore päätyi toimitusjohtaja Tommi Löytynojan mukaan huolellisen taustatutkimuksen lopputuloksena. “Lähikuntien vaihtoehdot katseltiin läpi ja huomattiin, että teollisuuskylästä löytyi sopivat tilat ja paljon pinnoittajia, hitsaajia ja muita metallialan toimijoita. Se tarjosi aloittelevalle yritykselle turvallisen pohjan. Ensimmäiset asiakkaat löytyivät teollisuuskylästä”, Löytynoja kertoo.Nivalan Teollisuuskylä saa Tommi Löytynojalta vahvan suosituksen uusille yrittäjille. “Aloitimme vuokralla muiden tiloissa. Nykyiset tilamme on rakennettu meitä varten. Vuokratilat antavat meille mahdollisuuden keskittyä omaan tekemiseemme. Sijoitamme koneisiin ja laitteisiin, emme kiinteistöihin. Tämä on mahdollistanut myös nopean kasvun.”


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään!Lasituotteita, ikkunoita ja ovia rakennusteollisuudelle valmistava Best Glass Oy on toiminut Nivalassa jo 10 vuotta ja työllistää paikallisesti 100 henkilöä kahdessa tehtaassaan. Ruotsin tehtaassaan yrityksen palveluksessa on noin 20 työntekijää.Best Glass Oy:n operatiivinen johtaja Teemu Ohtamaa kertoo yrityksen saaneen alkunsa yrittäjyyden kipinästä, joka kyti voimakkaana alalla vuodesta 1993 lähtien työskennelleen Ohtamaan sisimmässä. Oman yrityksen perustaminen Nivalaan oli miehen mukaan rohkea, mutta oikea päätös. “Nivala on maantieteellisesti hyvä paikka, asiakkaat ovat joka suunnassa kutakuinkin saman matkan päässä, joten tämä on keskeinen paikka ikkuna- ja ovitehtaille”, Ohtamaa kertoo.Nivalan Teollisuuskylä ja sen yrittäjät saavat Ohtamaalta kiitosta. “Kaikki Nivalassa toimii todella hyvin, yhteistyö yritysten välillä on suorastaan esimerkillistä. Teollisuuskylän kanssa oli helppo lähteä liikkeelle, saimme paljon tukea ja apua aloitusvaiheessa ja kasvun myötä investoinnit uusiin tiloihin on pystytty aloittamaan nopeasti ja sujuvasti.”


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

3 viikkoa sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! DEN Finland Oy:n Nivalan tehdas valmistaa Designtalon, Ainoakodin ja Talliosakkeen elementit Nivalassa. Elementtejä on valmistettu Nivalan teollisuuskylässä jo 15 vuotta. Aiemmin pre-cut-menetelmällä toiminut silloinen Pohjolan Designtalo Oy siirtyi Nivalaan sopivan tontin ja toimitilojen järjestyessä nopealla aikataululla vuonna 2005. Tuotantojohtaja Ville Vähäsöyringin mukaan taustalla oli yrityksen voimakas kasvu ja halu siirtyä pre-cut-menetelmästä elementtien valmistukseen, pois säiden armoilta. “Nivalan Teollisuuskylä pystyi tarjoamaan meille tämän kaiken luotettavasti ja nopeasti, mikä teki meistä nivalalaisen toimijan. Nivala on hyvä paikka; lähellä on ammattikoulu, joka tuottaa alalle osaavaa työvoimaa. Pohjois-Pohjanmaalla on hyvät ja sitoutuneet, työllensä omistautuneet työntekijät. Se on vahvuutemme”, Vähäsöyrinki kertoo. Paikallisesti yritys työllistää noin 50 henkilöä. Kaikkiaan työntekijöitä on hieman alle 500.Ville Vähäsöyrinki näkee teollisuuskylän muodostaman kokonaisuuden yritysten toimintaa tukevana asiana. “Paikallisten yrittäjien kanssa meillä on erilaisia yhteistyökuvioita ja kyllä se hyvä kokonaisuus muodostuu sitä kautta.”


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa