Welcome to Industrial Park in Nivala!

Founded in 1974, the Industrial Park in Nivala (Nivalan teollisuuskylä) is one of the largest and most vital industrial parks in Finland. We rent industrial and commercial premises for enterprises or have the premises constructed, administrate development projects and produce business development services together with our partners of cooperation.

High technology

High technology, efficient manufacturing and traditional agriculture live smoothly side by side in Nivala. We dare bravely say ”In Nivala everything is on a larger scale.” It can be seen both in amount of growth enterprises as well as business subsidies granted to our region.

Tarinat

Nivalan Teollisuuskylä on ollut mukana rakentamassa monenlaisen yrityksen tarinaa.

No posts found.

Available premises

Introduction to Nivala Industrial Park Ltd.

Primary function of the company is to build and to rent industrial and business premises for enterprises as well as to develop economic life by development projects with partners.

READ THE BROCHURE

Cooperation

Facebook

21 tuntia sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään!Tuotekehityksen ja teknisen suunnittelun palveluyritys Mecaplan Oy tarjoaa kattavat suunnittelupalvelut useille teollisuudenaloille mm. sähkö-, energia-, koneenrakennus-, medical- ja marine-teollisuudelle. 20-vuotissyntymäpäiviään viettävän yrityksen koti on Nivalassa. Toimipisteitä on neljällä muulla paikkakunnalla. Mecaplan työllistää 35 henkilöä, joista 12 työskentelee Nivalan teollisuuskylässä.“Pitkäaikaiset, työlleen omistautuneet työntekijät ovat Nivalan tunnusomainen piirre, mitä arvostamme suuresti. Nivalasta löytyy meille tärkeä tutkimus- ja kehitysympäristö, teemme yhteistyötä esim. Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin kanssa”, Mecaplan Oy:n toimitusjohtaja Henri Kneckt kertoo.Nivalan Teollisuuskylä on Knecktin mukaan aktiivinen tilojen ja palveluiden kehittämisessä, luoden yritykselle luontaisen ja vaivattoman ympäristön toiminnalleen. Monipuolinen teollisuus on Teollisuuskylän selkeä valttikortti. “Meillä – kuten varmasti valtaosalla alueen yrityksistä – on alihankkijoita teollisuuskylässä. Tämä helpottaa yhteistyötä eri alojen yritysten välillä. Yhdestä keskittymästä löytyy niin paljon eri alojen osaamista, että yhteistoiminta on hyvin saumatonta”, Kneckt kiittelee.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

6 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Nyt on lämmintä ja iltapäivä parhaimmillaan. Kesää kohti.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

1 viikko sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy


Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään! Pintakäsittely- ja lasermerkintäpalveluihin erikoistunut Mecapinta Oy palvelee metallialan yrityksiä ympäri Suomea ja on merkittävä kumppani metallituotteita valmistavassa verkostossa. Vuonna 1994 perustettu, Nivalassa alusta asti toiminut yritys työllistää noin 30 henkilöä. Yritys sai alkunsa, kun metallin pintakäsittelyn tarve oli paikkakunnalla olemassa, mutta tekijöitä ei alueelta löytynyt. Iso osa asiakkaista sijoittuu Nivalan lisäksi Vaasan ja Oulun väliselle alueelle. Sijainti keskellä Suomea on Mecapinta Oy:n teknisen johtajan Juha Vähäsöyringin mielestä ihanteellinen. “Lähialueella on paljon mekaniikan alan toimijoita, jotka ovat asiakkaitamme. Toimialueemme ulottuu paljon kauemmaksi. Yrityksellä on yhteiset juuret Mecanovan kanssa, joka perustettiin aikoinaan Nivalaan, joten tämä on meille luontainen paikka. Asiakassuhteemme ovat tiiviitä ja sujuvia sekä osin todella pitkäikäisiä.” Mecapinta Oy jatkojalostaa asiakkaidensa valmistamia metalliosia erilaisilla käsittelyillä, pinnoitteilla ja lasermerkinnöillä. Pinnoituksella voidaan parantaa muun muassa tuotteiden sähkönjohtavuutta, mutta myös muita ominaisuuksia kestävästi ja tehokkaasti.


Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa