Welcome to Industrial Park in Nivala!

Founded in 1974, the Industrial Park in Nivala (Nivalan teollisuuskylä) is one of the largest and most vital industrial parks in Finland. We rent industrial and commercial premises for enterprises or have the premises constructed, administrate development projects and produce business development services together with our partners of cooperation.

High technology

High technology, efficient manufacturing and traditional agriculture live smoothly side by side in Nivala. We dare bravely say ”In Nivala everything is on a larger scale.” It can be seen both in amount of growth enterprises as well as business subsidies granted to our region.

Tarinat

Nivalan Teollisuuskylä on ollut mukana rakentamassa monenlaisen yrityksen tarinaa.

No posts found.

Available premises

Introduction to Nivala Industrial Park Ltd.

Primary function of the company is to build and to rent industrial and business premises for enterprises as well as to develop economic life by development projects with partners.

READ THE BROCHURE

Cooperation

Facebook

2 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy

Lääkärikeskus Mehiläinen on siirtämässä toimitilat lähelle yrityksiä teollisuuskylään

Nivalan keskustassa Lepoluhdin tiloissa kesäkuun alussa toimintansa aloittanut Lääkärikeskus Mehiläinen suunnittelee siirtymistä nykyistä suurempiin tiloihin teollisuuskylään.
– Alustavat suunnitelmat ovat olemassa. Etsimme isompia tiloja jo keväällä, mutta korona-tilanteessa lähdimme varovaisesti liikkeelle, kertoo yksikönjohtaja Pirjo Immonen Lääkärikeskus Mehiläisestä.
Nivalalaiset ovat Immosen mukaan löytäneet Mehiläisen palvelut hyvin. Alkuun lääkärin vastaanotolle on päässyt tarpeen mukaan muutamana päivänä viikosta. Nyt suunnitelmissa on laajentaa palvelujen tarjontaa ja lisätä vastaanottoaikoja.
Yritys hakeutuu tietoisesti yrityskylän keskiöön yritysten ja asiakkaiden lähelle.
– Painopisteemme on työterveyspalveluissa. Haluamme jalkautua työntekijöiden ja yrittäjien pariin sinne, missä tapahtuu. Silloin yhteistyö on kustannustehokasta ja sujuvaa. Myös Teollisuuskylän laajentumissuunnitelmat puoltavat ratkaisuamme. Toki palvelemme yksityisiä asiakkaita edelleen.
Mehiläisen Nivalan toimipisteessä on yleis- ja työterveyslääkäripalvelut sekä työterveyshoitajan, työpsykologin ja työfysioterapeutin palvelut. Isommat tilat mahdollistavat myös erikoislääkäri- ja laboratoriopalvelut.
– Teollisuuskylässä pääsemme katutasoon, ja se on meille merkittävä asia, Immonen sanoo.
Alustavasti Mehiläinen on löytänyt yritykselleen sopivan tilan Teollisuuskylän Pajatieltä. Suunnitelmia edistetään määrätietoisesti. Työelämäpalveluja Mehiläinen esittelee alueen yrityksille aamiaistilaisuudessa 1.10.2020 Teknologiakeskus Nitekissä Ravintola Aitassa. Silloin Mehiläisen Nivalan-tiimi kertoo lääkärikeskuksen tarjoamista paikallisista palveluista. Paikalla ovat oman paikkakunnan tutut työterveyslääkärit Mika Kesomaa ja Mikko Suni. Keskipohjanmaan ja Kalajokilaakson alueen vastaava lääkäri on Nivalasta kotoisin oleva työterveyshuollon erikoislääkäri Juha Lepistö.

Lisätietoja: Lääkärikeskus Mehiläinen, yksikönjohtaja Pirjo Immonen, pirjo.immonen(at)mehilainen.fi Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

5 päivää sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Säätiö ja Kerttu Saalasti Instituutti viettävät tänään 20-vuotisjuhlaansa juhlaseminaarin merkeissä teemalla Kansainvälisyyttä ja yhteiskunnan vaikuttamista. Teknologiakeskus Nitekissä järjestettävässä tilaisuudessa kuullaan mm. kansainvälisten yhteistyökumppaneiden puheenvuoroja videon välityksellä. Juhlaseminaari on parhaillaan alkamassa ja sitä voi seurata paikallis-tv:ssä https://paikallistv.fi/kerttusaalasti2020/
Ohessa juhlatunnelmia.
Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

1 viikko sitten

Nivalan Teollisuuskylä Oy

Lounasravintola Aitta avaa ovensa Teknologiakeskus Nitekissä lokakuun alkupuolella. Ravintolatilojen valmistumisesta ja avajaisista Aitta tiedottaa facebook-sivustollaan https://www.facebook.com/Ravintola-Aitta-115239956986918/
Seuraa, missä mennään. Makuelämyksiä odotellessa käy tykkäämässä sivustosta. Kun tykkäyksiä on sata, ravintola arpoo viikon lounaat tykkääjien kesken.
#lounasravintola #aitta #teknologiakeskus #nitek #nivala
Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa